Orice sport isi dezvolta muschii asta sa stii, chiar si mersul pe jos, fa orice sport eu m-am apucat de focus 25 a lui shaun t,alearga,mergi pe jos,fa flotari, flotarile le fac orice soldat, flotarile reprezinta barbatia, flotarile sunt singurele execriti singurele care pun toti muschii corpului in miscare, nu ai nevoie ca sa aratati ca sterodizi aia ca apoi sa te trezesti cu boli de inima
fa cate poti tu important este sa faci orice el de sport
Flotările nu cresc masa musculară, nici forţa. Creşte anduranţa, capacitatea de a exercita o forţă mediocră pe un timp mai îndelungat.
Ma in primul rand flotarile iti dezvolta pieptul daca vrei sa iti maresti masa musculara sunt bune tractiunile, alergatul, genoflexiunile si abdomenele
Depinde cati ani ai daca nu ai unde la sala incearca sa mananci corect lapte, carne, branza, oua depinde si de greutatea, si da poti agata o bara undeva si sa faci seri de tractiuni(depinde si de varsta ta)
Te poti apuca de un sport. Dar intr-o echipa. Cu un antrenor bun. Acesta te va ajuta.
Cel mai repede si cel mai simplu iti cresti masa musculara prin inot! Bafta :*
Flotari = piept ( 70 % ) si 30 % triceps si deltoid anterior
Cum sa puna toti muschii corpului in miscare?
Tu chiar esti COMPLET PARALEL cu sportul?
Flotarile sunt miscari de impins, mai exista miscari de tras, care lucreaza grupele antagonice celor lucrate de flotari ( spate, biceps, deltoid posterior ).
Mai sunt miscari de flexie, de extensie, de rotatie. FIecare lucreaza grupe diferite.
Doamne, toti muschii cu flotari, te rog eu, NU MAI POSTA LA SPORT, nu ai nicio treaba cu asta