| SaRiNoOtZa a întrebat:

Cate kg se poate slabi pe saptamana daca faci sport 3 ore pe zi? Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| MuJaRdIn a răspuns:

Maxim 3 kilograme, numai ai grija sa nu exagerezi cu una din doua: dieta sau sportul! cand faci sport mai ales 3 ore pe zi trebuie sa fii destul de atenta ce mananci, cand faci dieta ai grija cat de mult te obosesti in orele pe care le faci de sport! happy

7 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

E greu de zis, depinde de multe chestii, e mult 3 ore pe zi pentru o fata, bine acum depinde si de antremanent cat de intans il faci dar e posibil sa slabesti 2 kg pe saptamana, daca ti si o dieta, dar a doua si a treia saptamana nu o sa mai slabesti asa, e posibil sa slabesti numai 1 kg sau 500 g a doua sau a 3-a saptamana, depinde, pentru ca daca esti slabutza nu o sa slabesti prea spectaculos.
Cel mai bine e sa slabesti 1 kg la 7 zile, sau chiat 700 grame, pentru ca muschii si pielea ta sa ramana fermiwinking nu uita sa bei multa apa happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
1/2 kilograme dacă ai și o alimentație săracă în calorii dar care să asigure necesarul organismului pentru buna lui funcționare.
Pa, pa.

| WeaponGirl a răspuns:

*MuJaRdnl are dreptate: ori una ori alta!
ca sa poti sa continui sa faci 3 ore de sport in fiecare zi.trebuie sa mananci,multi carbohidrati ca sa poti sa stai in picioare, nu poti sa faci atata sport si sa mananci,, frunze,, eu am facut si 4 ore de sport pe zi (nu pentru a slabi, de placere) dar vreau sa-ti spun ca mancam de cel putin 3 ori pe zi mese peincipale+gustarile dintre ele,pentru ca imi cerea organismul multa mancare,asta e treaba cu sala : consumi mult, mananci mult!
Nu e indicat sa slabesti asa de odata o sa te alegi cu multe vergeturi + kilograme puse la loc cu,, bonusuri,,
Daca vrei sa slabesti. dieta de 1000 calorii am auzit ca da rezultate foarte bune, sau poti alege sportul.dar nu-ti recomand amandoua, bafta!

| Famelia11 a răspuns:

Trebuie sa tii si regim pentru ca degeaba faci sport daca mananci mult si des.:* uite iti recomand un regim disociat : intr-o zi mananci carne intr-una legume si intr-una paste paine neagra sau prajita nu prea multe dulciuri. poti sa cauti si pe net detalii mai multe.
succes!

| Silviu17 a răspuns:

Daca faci atat de mult sport si bineinteles ai o dieta poti slabi vreo 2 -3 kg.

| SaRiNoOtZa explică:

Desigur ca tin si o dietatongue

| xalex96x a răspuns:

Intre 3 si 7 kg