Daca esti incepator 3-4 zile e suficient. Daca esti intermediar, 4 zile sa lucrezi calumea fiecare grupa. Avansat, aici e mai dificil. Trebuie sa pacalesti plateau, sa pacalesti corupul, sa-l iei prin surprindere. E vorba de supersets, Dropsets, sa faci dimineata si seara, assistedreps etc.
1 min - 2 min intre tot, fie repetitii sau seturi. Bei niste apa sau shake, relaxezi grupa musculara (intinderi, flexari) si incepi iar.
Am facut indeajuns incat sa fiu in masura sa dau sfaturi.
Cand faci sala muschiul isi rupe fibra la nivel microscopic si apoi o repara de doua sau trei ori mai puternic. Legea lui Wolf se chema. Asta e mecanismul dupa care pui muschi pe tine. Fibra are nevoie de 24 de ore de regenerare. Asa ca mergi o data la doua zile.
Iti recomad sa mergi de 3 ori pe sapamna e suficient din perspectiva mea un minut pauza intre exercitii si 3 minute intr-e serii asa fac eu cu antrenoarea mea. Funda te rog!
7 / 7, 6/7 cand ai febra musculara, o sa o patesti in prima saptamana, dar fa cat poti nu te suprasolicita, fa doar pana obosesti si simti ca mai ai energie sa ajungi pana acasa, daca poza ta de profil e recenta asta inseamna ca ai un corp care e pregatit, fiecare dintre noi avem gene diferite, instructiuni in plus primesti la sala,
dar am un micut sfat pentru oricine vrea sa aiba o musculatura decenta dar care sa ii fie utila in viata de zi cu zi
100x FLOTĂRI
100x Abdomene
100x Genuflexiuni
nu conteaza daca faci 30 dimineata 40 ziua etc, ideea e sa le faci , daca te tii riguros de asa ceva, unii au rezultate musculare care apar cam de la 3 luni pentru aia super norocosi cu ceva gene bune mostenite, pana la 6-7 luni la aia cu gene mai proaste
anonim_4396 întreabă: