| greyhound a întrebat:

Cati dintre cei care va duceti la sala, v-ati mai duce si dupa ce ati ajunge la nivelul la care doriti? Adica sala pentru voi e doar un mijloc de a pune muschi sau un hobby?

Răspuns Câştigător
| fuzzer a răspuns:

Evident,cu timpul devine ca si o pasiune.Dar si dupa ce obti conditia fizica dorita, dupa catva timp iarasi pui 1-2kg,si iar vrei la sala.Un mijloc de relaxare as putea spune.

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pai daca ajungi sa te satisfaca formele tele fizice, tot trebuiesc intretinute la aceleasi standarde, deci vei merge-n continuare.

| Nickname1890 a răspuns:

Daca faci sala doar pentru look, dupa ce ajungi acolo unde vrei, trebuie sa te mentii acolo. Si te mentii tot facand sport.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Niciodata nu ajungi la nivelul dorit laughing. sala e un mod de viata, daca te duci doar ca sa pui ceva, o faci degeaba

| Wehes a răspuns:

In primul rand Hobby.
In al doilea : Daca as ajunge la nivelul dorit, muschii aia trebuie intretinuti altfel ii pierd dar odata ajuns la nivelul dorit o sa vrei mai mult si mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Janek21 a răspuns:

Mijloc de relaxare. Ma duc la sala doar pentru aparatele de care dispun si pentru a face foarte multe exercitii de mobilitate. Prefer sa fac abdomene atarnat cu picioarele de tavan decat cele normale. Pentru fiecare exercitiu am o alternativa.

| ValyKess a răspuns:

Eu as mai merge si dupa ce am ajuns la nivelul dorit...ba chiar as lucra mai mult dupa happy

Întrebări similare