Parerea mea, este, ca esti intre meso si endo. Rar exista intalnit o rasa pura a unei anumite categorii. Suntem micsti ca si tipuri de corp majoritatea. Nu ti-ar sta rau nici bulk, dar nici mediu cum spuneai. Acum ar ramane sa alegi tu.
Eu ma gandeam ca e un musculos sau ceva, si cand el posibil nici nu s-a apucat de sala.
Am mers un an la sala, nu mi-a mai placut si am decis sa fac acasa deoarece nu prea am am contact/ce face in acel oras. (12km distanta)
Nu conteaza unde faci, conteaza sa iti dezvolti grupele musculare dorite.
Nu este asta o problema, important este ca poate pune masa.
Conteaza unde faci, fiindca acasa nu ai aparatele si greutatile necesare.
Poti sa le procuri tu singur foarte usor. Si totodaya cred ca multi ce merg la sala sunt cocalari ce merg maxim o luna sau doua si gata se lasa, se mai si lauda pe retele de socializare inutil etc
De asta nu-mi mai place sala (de mese)
Eu am aparate de sala acasă. Doar gantere îmi mai trebuie. În rest cu ce am, pot lucra toate grupele musculare dorite.
Eu n am observat cocalari la salile la care am fost, deci e fals ceea ce spui.Si ce treaba ai tu cu ei?
Normal daca esti ecto-mezomorf este mai bine mai solid, in linia stilului tau corporal. Vezi cum te simti tu mai bine in pielea ta, ca sa zic asa.
Cât timp ești endomorf, te definești foarte greu, nu poți ajunge la un nivel de definire foarte mare. Îți recomand să te orientezi către masă musculară + definire, este vei arăta destul de bine solid și mare chiar dacă nu vei fi prea definit.
Depinde cum vrei sa fii, eu as spune sa mai pui vreo 10 kg, sa faci piept, brate, spate, umeri apoi dai jos grasimea corporala si te definesti(vezi daca iti place si continui) dar trebuie sa te duci la sala pentru asta.
anonim_4396 întreabă: