| LupusDei1993 a întrebat:

Ce ar fi mai bine, sa fiu definit cu musculatura medie si suplu, sau sa fiu mai "solid" cu musculatura mai multa?
Eu sunt endomorf de fel, mai am putin pana sa devin suplu dar... dupa ce sa fac?

https://imgur.com/a/JF2V5KC
Cam asta e constitutia mea de acum...ce ziceti?

14 răspunsuri:
| Arahide40 a răspuns:

Depinde cum vrei sa fii, eu as spune sa mai pui vreo 10 kg, sa faci piept, brate, spate, umeri apoi dai jos grasimea corporala si te definesti(vezi daca iti place si continui) dar trebuie sa te duci la sala pentru asta.

| ChawChaw a răspuns:

Eu cred ca este mai bine cu musculatura medie si suplu

| Celcestietot a răspuns:

Parerea mea, este, ca esti intre meso si endo. Rar exista intalnit o rasa pura a unei anumite categorii. Suntem micsti ca si tipuri de corp majoritatea. Nu ti-ar sta rau nici bulk, dar nici mediu cum spuneai. Acum ar ramane sa alegi tu.

| Iote a răspuns:

Arati foarte bine.
Nu cred ca te-ar avantaja sa fii mai solid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Eu ma gandeam ca e un musculos sau ceva, si cand el posibil nici nu s-a apucat de sala.

| LupusDei1993 explică (pentru anonim_4396):

Am mers un an la sala, nu mi-a mai placut si am decis sa fac acasa deoarece nu prea am am contact/ce face in acel oras. (12km distanta)

| Celcestietot a răspuns (pentru LupusDei1993):

Nu conteaza unde faci, conteaza sa iti dezvolti grupele musculare dorite.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este asta o problema, important este ca poate pune masa.

| JUNNKiE47 a răspuns:

Cât timp ești endomorf, te definești foarte greu, nu poți ajunge la un nivel de definire foarte mare. Îți recomand să te orientezi către masă musculară + definire, este vei arăta destul de bine solid și mare chiar dacă nu vei fi prea definit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Conteaza unde faci, fiindca acasa nu ai aparatele si greutatile necesare.

| LupusDei1993 explică (pentru anonim_4396):

Poti sa le procuri tu singur foarte usor. Si totodaya cred ca multi ce merg la sala sunt cocalari ce merg maxim o luna sau doua si gata se lasa, se mai si lauda pe retele de socializare inutil etc
De asta nu-mi mai place sala (de mese)

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am aparate de sala acasă. Doar gantere îmi mai trebuie. În rest cu ce am, pot lucra toate grupele musculare dorite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LupusDei1993):

Eu n am observat cocalari la salile la care am fost, deci e fals ceea ce spui.Si ce treaba ai tu cu ei?

| Sindbad a răspuns:

Normal daca esti ecto-mezomorf este mai bine mai solid, in linia stilului tau corporal. Vezi cum te simti tu mai bine in pielea ta, ca sa zic asa.