La sala. Inotul te ajuta, dar de la inot te si inalti. Eu zic totusi sa faci din amandoua, desi daca vrei efectiv sa slabesti, fa niste exercitii specifice la sala Succes!
Eu recomand tuturor inotul, pentru ca este un sport placut la care lucreaza toti muschii si iti face un corp de invidiat.La sala transpiri ca porcul si e obositor si neplacut. Uita-te la un inotator si vezi ce corp are.Slabesti mai repede si mai usor inotand.
Si eu recomand cu caldura inotul.De la inot ti se lucreaza toti muschii si si slabesti, in plus inveti sa inoti mai bine.Dar la inot trebuie sa depui destul de mult eford, mai ales daca mergi la un antrenor specializat in asta. Daca nu vrei mult efort ci doar sa slabesti mai usor incerca Aquagym.Slabesti si e si relaxant
Uita-te la cineva care face sala corect, un inatator nu se compara cu un model de fitness.
Apropo fiecare se adapteaza pentru activitate. Ca sa inoti nu trebuie sa fi urias ci suplu si ca sa ridici greutati iti trebuie masa musculara. Si atletilor le trebuie sa fie usori si viteza. Daca pui pe un model de fitness sa inoate sau sa alerge nu cred ca s-ar descurca foarte bine. Ceea ce mi-ar placea mie la inot ar fi ca inotul face copul sa fie fain construit: umeri si spate larg si abdomen mai suplu.
Tu ai auzit de "cardio"? Cel mai bun exercitiu cardio este alergatul. Modelele de fitness baga cardio la greu, in special inainte unui concurs.
Eu personal stiu un model care poate alerga 22 de km cu 10 pe ora, fara pauza.
Corect, de la inot te latesti in umeri, abdomen suplu, etc., dar si la sala la fel, exista aparate/exercitii pentru spate, umeri, abdomen, etc. La urma urmei e o chestie de ce-ti place mai mult. Mie la inot nu prea imi place cum iti faci picioarele si pieptul, dar in rest e ok.
P.S. : nu confunda un model fitness cu un culturist care are 50 in brat
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: