1.Ori fugi(daca stii ca nu esti solid si nu ai putea face fata unei asemenea comfruntari)2.Intereseaza-te de un sport cum ar fi karate, judo, etc.
In mod sigur nu sa stai la pc si sa mananci chipsuri...pe net degeaba cauti cum sa lovesti deoarece e nevoie de practica.Fa si tu un sport un box ceva unde vei invata pe viu.
Pai...ca sa stii sa te bati cu cineva trebuie in primul rand sa te inscrii la o scoala unde se practica activitati de genul asta inveti mai multe tipuri de lupte...de strada, de ce vrei tu
Exerseaza, incropeste-ti un sac de box.
Lupta poate fi oricand evitata. Daca ai timp sa spui 2 cuvinte, fa bine sa le spui pe alea care trebuie, si lupta se amana.
Ia o perna de canapea sau stiu eu de care si incepi sa dai cu pumnii in el. Apoi dupa ce ai invatat sa dai cu pummni exerszi si cu sutul cu mingea.
Dupa rogi un coleg sa te lasa sa:tu sati in spatele lui in iei de ghat iti bagi un picior intre picioarele lui si il tragi. Exersezi mai mult faza asta si cand iti merge atunci te poti bate.
Parerea mea, este ca intri intr-o grava abatere, nu ai voie sa-ti faci "legea" ta, a evita confruntarea fizica, alaturi de o sfidare si neimplicare in fapte cu persoana respectiva este cea mai buna si fericita atitudine.
Asa cred eu.
Imi place, ca voi, pe internet unii cel putin, veniti cu lucruri despre pace si alte cele. Daca eu vroiam asta, nu mai puneam aceasta intrebare.
Eu asta iti recomand.Un sport un box ceva...si cu alergarea nu rezolvi nimic ca tot zicea unu mai sus, sau gigite sti tu care e situatia omului? si e imposibil sa eviti confruntarea fizica macar o data atat timp cat traiesti in romania...sau mai ai o varianta:Fuga
Pentru tine cea mai buna solutie e RAZBOIU?!
P.S. PENTRU UNII DIN NOI PACEA NU SE REALIZEAZA PRIN RAZBOI!
Pentru a stii bataie nu trebuie sa fii un tip dur mare chelios si cu ochelari:)
Trebuie sa fii baiat istet si rapid
Nu un cimpanzeu de 12tone
si 10 kg daca ai si stii unde si cum sa dai esti foarte bun
uite un link :)
care te poate ajuta http://www.youtube.com/watch?v=f9Zd0wfXgbA
Du-te frate la Taekwondo ...eu fac Taekwondo de 8 ani si crede-ma ca se va vedea diferenta...
Fi barbat trebuie sa lovesti primul si in serie de exemplu daca loveti primul si in serie cu lovituri zdravene in zona nasului si daca inchei cu un upercut cu destula forta si bine plasat l-ai putea face KO