S-a SPERAM! Si eu mi-as dori foarte mult ...si un egal macar Toata lumea spera sa castige Steaua (care tine nu vb de, dinamovisti, rapidisti etc)ei o sa intre si o sa injure 100% aici
Twente fi sigur de asta cred ca liga 1 nici nu se compara cu liga a 7a din Olanda Romania e praf la fotbal in ultima vreme
FaN StEaUa: Eu sper ca steaua sa dea un gol cu tatu in minutu 45
si inca un gol martinoviciin minutul 90 si in retur sa fie egal sa 1-0 pentru steaua!
Fortza steaua!
Ma mytza cine crezi ca e steaua? totusi sa nu ne imbatam cu apa rece pentru ca steaua joaca cu o echipa care provine dintr-un campionat net superior din toate punctele de vedere
Mai ronaldo nu stiu cum sa iti zic sunt stelist:X dar nu stiu daca ai vazut ca 2 jucatori ei lui twente face cat tot lotul stelei dar sper sa bata steaua nu se stie poate ii prind intr-un moment prost pe cei d ela twente am baut un 3in1 acum o ora si peste o ora mai beau unu maine nu mai vad unde e scoala) FORTA STEAUAAA:X)
Deci sigur steaua va castiga pentru ca am pus la pariuri si trebuie sa castig! STELIST PANA LA MOARTE! FORTZA STEAUA! P.S PT dinamovisti si rapidisti (deci gurita ca dinamo si rapid nau valoare stelei.or fi ele pe primele locuri in liga1, dar liga intai nu se compara cu europa league
Trebuie sa fii realist cand postezi ceva
Toata lumea...Stiaua stiaua dar...
Forta Twente
anonim_4396 întreabă: