Poti sa spui ca is gemene:p diferenta sta in faptul ca acasa faci fara aparte si totul manuoal. petru piept faci flotari petru biceps faci cu gatera daca ai daca nu te ridici pe bara.pentru spate si triceps si treapezi faci la bara.alergi petru gambe cu greutati in mana.bun programul e asa... luni(biceps triceps piept umeri) marti pauza. miercuri(spate trapezi coapse gambe sarituri cu coarda)joi pauza... vineri (piept triceps biceps sapte trapezi.
Fara vitamine? nasol, tu pe ce ai trait daca nu ai luat vitamine? care se gasesc de la legume, fructe la lactate si carne? nu, nu este acelasi lucru nici pe departe. acolo ai aparate, greutati, ajutor. acasa ce faci? flotari, geno, abdomene si eventual tractiuni? adica 5% din ce poti face la sala
Cel mai bun exercitiu pentru mine sunt flotarile, le pot face acasa oriunde, eu acasa fac flotari, flotari paralele pentru triceps si genoflectiuni. Si diferenta da, este mare. Bafta!
Acasa poti face flotari, abdomene, genoflexiuni si le faci pe serii de cate 10 a cate 5 serii cu pauza intre serii de 30 secunde si la sala poti face haltere, spate, piept, picioare
Acasa poti face multe exercititi cum ar fi : flotari (care sunt de mai multe tipuri), abdomene, genoflexiuni etc...
la sala de obicei se lucreaza grupele de muschi separat de ex :o zi faci piept una spate alta umri biceps picioare... daca nu sti ce exerciti sa faci intraba antrenorul www.xcyberarea.com pentru jucatori de samp se cauta owner
Daca vrei sa iti definesti abdomenul incearaca asta http://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag da rezultate foarte bune.
In rest ce sa iti zic fa si tu flotar, abdomene etc si mai incearaca sa alergi daca iti permite timpul cel putin un km pe zi.
1. definirea abdomenului NU se face cu exercitii
2. 8 min abs workout = cel mai PROST program posibil
Esti doar un copil mic care isi da si el cu parerea, nu?
E o diferenta imensa!
http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Ok scuze daca te-am deranjat insa eu nu vreau patratele pe abdomen si muschi cat ai lui the rock (am exagerat putin). vreau doar sa pot ridica undeva la 60-65 de kg fara probleme.in vara trecuta am lucrat in constructii si dupa 5 saci de ciment de 40 kg carati cam 20m abia mai ridicam 3-4 kg... dupa m-am obisnuit si nu vreau decat sa-mi pastrez masa musculara pe care am facut-o atunci...programul meu de atunci este seri de 5 a cate 25 flotari si seri de 5 a cate 35 de abdomne cu pauze intre seri de 1 minut.doream doar sa aflu si alte tipuri de exerciti si poate chiar si un program
Poti spune ca te bate gramatica, limba ta natala, mi-e mila de voi, nu va mai intreb daca stiti o limba straina.
Nu pui tu muschi cu cateva flotari facute acasa si o gantera.
Inseamna ca nu ai fa cut sport eu am un coleg care a facut asa
iovan.san@facebook.com
Serios? Nu mai imi da exemple de colegi sau de prieteni, daca nu ai facut tu nu iti mai da cu parerea, decat sa aberezi mai bine taci.
Vorbesti cine nu stie nimic si in plus nu am spus ca nu fac
Daca vrei rezultate ca lumea, clar sala.
ce faci acasa nu se compara nici a 10-a parte cu sala
La sala poti face asta :
http://www.culturism.ro/......tenta.html
Daca vrei acasa, te costa ceva bani ( vreo 3000 de euro ), cat sa cumperi :
- o bara de tractiuni cu diferite prize
- 2 paralele
- suport pentru genuflexiuni
- haltera + discuri
- scripete reglabil
- bara dreapta / Z + discuri pentru ea
- gantere reglabile
- presa
Cam asta ar fi MINIMUL necesar.
Ai si tu macar 5 mese pe zi, bogate in proteine si carbohidrati? sau vrei sa pui muschi cu apa plata?