| AxyTM a întrebat:

Ce fel de exercitii trebuie sa fac ca sa imi faca masa musculara? (adica sa am muschii mai mari, nu neaparat fibra). Nu doresc nici un fel de proteine sau medicamente ridicole, vreau sa fac prin exercitiu. Ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Eu sincer iti recomand 3 luni sa te documentezi, gen sa citesti zilnic sa urmaresti clipuri cu instructiuni, etc. Si apoi iti faci un program de antrenament si alimentatie si te apuci de treaba.

Altfel nu faci mare lucru, o sa vezi ca nici dupa 2 ani nu o sa ai rezultate acceptabile

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AxyTM explică (pentru denis988):

Adica 6-10 repetari la ce? la ce anume? ce fel de exercitii?

Răspuns utilizator avertizat
| AxyTM explică (pentru denis988):

Nu folosesc messengerul. nu vreau atatea chestii complicate. vreau doar sa stiu ce exercitii si mai ales cum pot sa fac anumite exercitii pentur marire masei musculare. Atata tot.

Răspuns utilizator avertizat
| AxyTM explică (pentru denis988):

Ok mersi fain de site-uri si de ajutor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AxyTM):

Pentru muschi ai nevoie sa stii de 10 ori mai multe chestii complicate decat ziceai tu mai sus ca nu vrei sa stii, e ceva foarte complex.
Stii ca daca nu ai 1.5 - 2 grame de proteina / kilocorp NU cresti indiferent cate exercitii faci? Stii ca un muschi are nevoie de 48 de ore sa se refaca dupa un efort, altfel il supra-antrenezi si nu progresezi? NU e asa simplu doar sa faci exercitii happy
O sa te tonifici putin la inceput si atat

| Cosmin86 a răspuns:

Continuare : uite cele mai tari exercitii pentru masa musculara.
http://www.optimumnutrition.ro/events/pr11.php

Sa NU scoti indreptarile cu haltera si genoflexiuni cu haltera sau impinsul la presa militara, cum fac toti incepatorii. Lucreaza TOT, ca sa ai un corp simetric