Nano vapor sau no-explode -> inainte de antrenament
serious mass -> dupa antrenament
Nu sunt pentru cresterea masei musculare, sunt preantrenament. nu l-am folosit, pentru ca sunt foarte multumit de preantrenamentul meu, noexplode 2 de la bsn
E cam la fel cu noexplode, eu ma simt la fel de la amandoua
E un oxid nitric, pompare, forta, energie si concentrare in timpul antrenamentului.
Oxigenare celulara, ajuta la o pompare, nu la cresterea in greutate si masa musculara.
Dar produsul e bun, doar ca nu se potriveste obiectivului tau.
Daca Cosmin nu ti-a raspuns, iti recomand eu unul http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Standard-2-27-kg/, nu uita de o alimentatie sanatoasa, cel putin 5 mese pe zi si un program de antrenament bun.
Nu cred ca ar trebui sa iei suplimente, cred ca ar trebui sa muncesti de unul singur
Si cu suplimente nu muncesti de unu singur? sau se duce altcineva in locul tau la sala?
tu ai HABAR macar ce sunt suplimentele?
Am habar dar poti sa arati bine si fara ajutorul suplimentelor.
Logic ca poti, dar asta nu inseamna ca e gresit daca folosesti suplimente
Asta crezi tu ca e calea usoara
n-ai folosit niciodata de vorbesti asa, nu?
Folosind suplimente poti creste masa musculara cu ajutorul lor, putin al tau! dar eu prefer sa nu consum, nu am nevoie de ele fiindca nu e asa greu sa faci un scurt antrenament singur
Suplimente = mancare concentrata
ca mananci mai mult sau mananci + iei suplimente e FIX acelasi lucru, si acum vorbesc din experienta
ideea e sa-ti asiguri 2 grame de proteine /kg-corp zilnic, 3-4 grame de carbohidrati ( daca esti in perioada de masa), etc.
Daca poti doar din mancare, e bine, daca nu, apelezi la suplimente si e la fel.
Cu suplimente NU CRESTI MAI REPEDE, asta e greseala tipica a incepatorilor.
Am vazut incepatori care au bagat ZECI DE CUTII si erau tot niste firavi, ca nu se alimentau cum trebuie
Mai documenteaza-te si tu, sunt oameni care nu fac sala si iau suplimente ( probabil si tu ai luat cand erai mic, calciu, vitamine, etc. )
Minim 4-5 mese pe zi, bogate in proteine si carbohidrati, da?