| Eron a întrebat:

Ce parere aveti de aparatele uimitoare gen Butterfly massager, care cica te ajuta sa slabesti sau sa faci fibra musculara? Chiar functioneaza, sau e doar vrajeala.Am auzit ca Bruce Lee folosea aparate de genu, lucru care m-a facut sa cred ca, chiar functioneaza.Pe ce se bazeaza? Va rog, dati-mi cat mai multe detalii despre acest subiect.

Răspuns Câştigător
| MihaiKm a răspuns:

Toate aparatele acestea, si minunile care se presupun ca le vor face, sunt doar o vrajeala, stiu personal, o ruda de-a mea, si-a luat o centura pentru definirea musculaturii, mai mult bazandu-se pe abdomen, a dat 160 de lei, pe aceasta centura, care era cu impulsuri elctrice ce iti incordau muschii, la reclama zicea ca intr-o saptamana, va avea patratele, insa o dezamagire imensa l-a apasat pe suflet cand nu a vazut nici un efect, deci iti recomand sa nu ai incredere in aceste reclame!

11 răspunsuri:
| danut222 a răspuns:

Pe vreamea lu Bruce Lee nu erau aparate, si poate te ajuta sa slabesti dar fibra musculara nu... Cel mai bine mergi la salawinking e mult mai simplu si mai eficient!

| aNdreiutzZu0 a răspuns:

Butterfly Massager este un aparat de gimnastica proiectat în scopul de a reface tonusul muscular si de a reda muschilor vascularizarea, densitatea si taria. Butterfly Massager este un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune efort si fara a merge la sala de gimnastica. Butterfly Massager are 6 moduri pentru DOAMNE si BARBATI. Eu ti-l recomand, e ieftin si foarte mic deci poti sa stai in pat relaxat si dupa cateva luni POATE vei avea o musculatura dorita de tine.

| aNdreiutzZu0 a răspuns (pentru danut222):

Danut uni nu isi permit sa de-a bani la sala... nu ma refer la Eron dar in general lumea nu prea isi permite. vreau sa spun ca de 5 ani eu merg in fiecare zi la sala si de 2 ani lumea deja spune ca nu mai are chef dar adevarul este ca salariul lor nu permite sa rupe din ei 100 lei pentru o luna sa spunem...

| Cosmin86 a răspuns:

Tu ai idee ce antrenamente dure facea bruce lee? Crezi ca a facut fibra doar cu un aparat ( care probabil nici nu exista pe vremea lui )?

| Cosmin86 a răspuns (pentru aNdreiutzZu0):

Daca mergi la sala in fiecare zi nu te supra-antrenezi? happy

| Eron explică (pentru Cosmin86):

Dar tu ai idee? Stii macar cand s-a nascut si cand a murit Bruce Lee?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eron):

Da, stiu cand s-a nascut si cand a murit, dar e irelevant.

100 % nu am cum, ca nu am fost cu el, dar am vazut filme si am citit despre asta. Si cei de la shaolin fac antrenamente la fel de dure.

Iti dai seama ca nu pui fibra si forta cu un aparat, oricat de "uimitor" ar fi el.

| aNdreiutzZu0 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da aproape in fiecare zi si nu ma supra-antrenez pentru ca stiu cum incep si cum termin... eu fac pe seri adica : prima zi flotari, a doua zi tractiuni...

| Cosmin86 a răspuns (pentru aNdreiutzZu0):

Pai normal ca faci pe serii, orice exercitiu se face pe serii. Vrei sa spui ca faci grupe diferite in zile diferite happy

Si sincer, daca mergi la sala, de ce mai faci flotari? Le poti inlocui cu exercitii mult mai bune ( impins de la piept in plan orizontal si inclinat, fluturari cu gantere, pullover la cablu, etc. )

| Marius_Negru_1986 a răspuns (pentru Cosmin86):

Salut. Flotările se pot face și la sala. Este un exercițiu bun pe lângă celelalte. Flotările (cu o gantera sau disc pe spate) îți antrenează tot corpul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Marius_Negru_1986):

Serios? Flotarile antreneaza tot corpul? 2 grupe ( si nesemnificativ inca 2 ) inseamna tot corpul la tine?

apuca-te de sah