Sunt in stare de soc, nu imi po explica inca cum de fetele au condus cu 24-18 si au invins doar cu 25-24, deci nu imi pot reveni, mi-ar parea rau sa aud de ele ca se vor desfiinta, apropo nu ti se pare penibil ca mereu ne vedem cu sacii in caruta dar pierdem mereu calificarea? Parca am revazut semifinala 2-4 cu boro din 2006, eu inca nici acum nu imi pot reveni.
Acest meci mi s-a parut ca a semanat cu Dortmund-Malaga cand Dortmund a marcat 2 goluri in prelungiri si la final s-a calificat dupa o victorie cu 3-2.
De fapt, ai și tu dreptate. O să ajungem să fim gunoiul Europei. nu că acum suntem departe rău. Acum suntem doar mămăligari, hoți, țigani, sămânțari. Hai să alungăm toate șansele noastre care ne mai spală imaginea, să ne scăldăm în... în continuare.
Dacă n-ar fi fost unguroaice astea, aş fi fost indiferent. Dar când văd cum am pierdut calificarea asta în faţa spurcăciunilor de peste graniţa de vest... se revarsă toţi sfinţii peste Bulatovic şi Manea. La naiba au mai adus asemenea jucătoare scumpe şi valoroase dacă tot nu sunt în stare să treacă de Gyor. Data trecută, când au jucat cu unguroaicele, au făcut-o mai bine decât acum, cu toate noile achiziţii. Tot ce-mi doresc este ca Gyor să nu câştige finala, în rest, nimic nu mai contează.
Bună.
Am spus de la bun început că româncele vor pierde! Nu m-a crezut nimeni.
Pa, pa.
alexs99 întreabă: