| ElGreco88 a întrebat:

Ce parere aveti despre acest supliment Concentrat din zer - wpc 80 (NUTRI WHEY 800F)? fac sala de 1 an, 75 kg, 188 cm. Multumesc

Răspuns Câştigător
| ofataobisnuita a răspuns:

Daca obtii suficiente proteine din dieta atunci obtii mai mult decat suficient si glutamina. Dovezile stiintifice IMPOTRIVA suplimentarii cu Glutamina sunt covarsitoare in mod concludent.

15 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

O parere destul de buna, zero chimicale, doar proteina pura, naturala.

Dar trebuie sa-i mai pui dextroza si glutamina, ca proteina "goala" nu e asa eficienta

| cristi1505 a răspuns:

Nu lua o proteina din zer deocamdata.Cumpara-ti si tu un gainer pentru a ajunge pe la 85, 86 kg. Daca vei lua o proteina din zer nu te va ajuta cu nimic acum.Un gainer de calitate e indicat pentru tine pentru a lua in greutate si sa pui masa musculara.Pentru a avea rezultate acum iti trebuie un gainer.
Parerea foarte buna despre acest supliment deoarece este o proteina pura.

| ElGreco88 explică (pentru cristi1505):

De ce sa nu ma ajute cu nimic acum? motivul?

Nu vreau gainere si toate celelalte pentru ca nu sunt pure! Proteina asta o i-au cu dextroza. E o combinatie buna?

Programul meu este cam asa : luni : piept + bicep, marti : spatel + triceps, miercuri trapez + umeri, joi "picioare" + gambe si vineri, ce fac luni. Depinde, pentru ca le i-au prin rotatie, odata piept lunea apoi lunea urmatoare spate + triceps, tot asa, este ok programul? multumesc

| cristi1505 a răspuns (pentru ElGreco88):

Deoarece la tine nu e problema cu numarul de proteine pentru a creste, la tine e problema cu numarul de carbohidrati.Ai 188 cm si 75 kg deci e diferenta de 13 kg.Tu trebuie sa ai cu 10, 12, 13 kg mai mult pentru a incepe dupa sa iei proteine.Presupun ca vrei sa iei in greutate dar cu contentratul din zer nu vei lua acum in greutate.Crede-ma ca am fost in situatia asta cand mi-am luat prima oara proteine si eram la fel ca tine si credeam ca voi lua in greutate punand masa musculara dar nu a avut niciun efect.Iti trebuie un gainer pana ajungi la 86, 87 kg.

Vineri baga abdomen+oblicii abdominali.Va fi ok daca vei face asa! Sa nu uiti si de abdomen ca si el este o grupa musculara ce trebuie lucrata laughing. Este de ajuns daca lucrezi fiecare grupa o data pe saptamana.

Dar dextroza nu e carbohidrat? iau si 2, 5 gr pe kg corp dextroza, combinat cu WPC.nu e ok?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ofataobisnuita):

Ok, arata-mi si mie cateva

Ce dextroza? De la ce firma?

Redis. 200

Dextroza - Meritose 200

Este facuta de cei de la SUPLIMENT PAK, nu redis, asa si WPC 80

Este destul de buna!