Echipele din România sunt praf, sunt buni dacă-i compari cu altele mai slabe.
Nici măcar nu au întrat în play off sunt în play out nici anul acesta nu vor juca în Europa league. CFR e singura echipa care ne-o mai spălat din rușine în Europa era sa o elimine și pe Sevilla câștigătoarea Europa league de 3 ori. CFR e singura echipa care poate sa joace în champions league da trebuie sa treacă de câteva tururi ca să între în grupe. Dinamo în schimb e inexistenta de câțiva ani
N-au valoare, o echipa daca e buna joaca bine si acasa joaca la fel si in deplasare.
Sa zicem prin absurd ca vor câștiga cupa dar vor fi eliminați în preliminarii nu o sa treacă Nici de turul 2. Tare mi ca CFR va câștiga și campionatul și cupa fiindcă au cel mai bun lot din liga 1 și au un lot numeros pot juca pe mai multe planuri Dinamo în schimb nu. Dacă erau buni intrau în play off dar de câțiva ani nu reușesc nici în play off sa meargă ceea ce denota ca Dinamo este de câțiva ani o echipa slaba a campionatului când era Borcea mai juca Dinamo dar s-a dus la apa prin jucătorii de paie care iau luat de la tot felul de echipe low class, echipe mici neignisifiante... Eu nu sunt ceferist dar sunt peste o clasa chiar doua peste majoritatea echipelor din liga 1 plus au și un antrenor foarte bun care știe meserie CFR trebuia sa se califice mai departe Sevilla nu merita sau calificat rușinos o echipa ce o câștigat de 3 ori Europa league. Ma așteptăm să le de a 3-0 4-1 dar CFR i-a pus la respect chiar și pe stelisti și Dinamovisti dacă mai rămâne Petrescu la CFR o sa facă performante mari
Pe locul 2 în play out și o sa vezi ca nu o sa treacă de tururile preliminare nu au echipa o echipa buna trebuie sa joace și în deplasare nu doar acasă Dinamo o sa o vada ca de obicei pe CFR și fcsb în cupele europene de la TV nu au jucător nu au cine știe ce buget bani de transferuri lot numeros ca să joace pe mai mai multe planuri Dinamo nu mai exista nu mai e demult o echipa Dinamo locu ei nu e în cupele europene ci în liga 1 în play out în tururi o sa dea de echipe care o sa o umilească pe Dinamo mai bine sa stea acasă cum o mai stat sa nu ne facă de ras Dinamo are nevoie de oameni cu bani la conducere care sa investească de când a întrat Borcea la mititica Dinamo se uita cum joaca echipele adverse la TV și când era Borcea la echipa Dinamo nu reușea sa treacă de tururile preliminare se făcea de ras în campionat în schimb juca bine da cu alte echipe când dădea în Europa o lua calumea pe coaja barum în grupele champions league nici nu o reușit sa acceadă e doar un vis pentru ei champions league CFR, steaua, unirea Urziceni pana și panduri Tg Jiu și petrolu au făcut o figura ok în Europa numai Dinamo nu. Asta e realitatea man fie ca îți convine fie nu. Dinamo e o echipa modesta au nevoie de conducători buni de jucători de multe de lot dacă câștiga cupa româniei îți garantez ca nu o sa treacă de tururile preliminare fiindcă nu e suficient sa joci ok acasă trebuie și în deplasare
Dinamo e în play out steaua e în play off deci steaua oricum va merge în tururile Europa league Dinamo trebuie sa câștige cupa ca să ajungă acolo și tare mi ca nu o sa câștige nimic. Fcsb e mult peste Dinamo mai mereu au merg în grupe în timp ce dinamovistii stăteau și se uitat cum joaca fcsb de acasă de la TV. Ce mai buni omule tu te auzi ce vorbești? Dinamo e în play out nu în play off ca steaua numa looseri sunt în play out cei care nu au o echipa adevărată dacă era dinamo o echipa buna se lupta la titlu ei nu se mai pot lupta la asa ceva fiindcă sunt praf sunt în play out în schimb steaua e la câteva puncte de CFR și are șanse reale sa câștige campionatul o sa vezi ca nu o sa câștige cupa româniei Dinamo mai vorbim noi și e de toată rușinea dacă doar prin câștigarea cupei poate sa ajungă în tururi da în tururile champions league nicidecum doar steaua sau CFR are șanse acolo Dinamo nu o fost în stare nici în play off sa ajungă de atâția ani se chinuie și nu reușește e varza asta e realitatea. Sta la mila cupei României în timp ce steaua are șanse reale sa câștige campionatul și sa meargă în champions league. Dinamo de atâția amari de ani nu sa calificat nicăieri ce nu înțelegi omule Dinamo e inexistenta în Europa de atâția ani ar trebui sa fi bucuros ca nu retrogradează în b ca la ce echipa are acolo iar fi locul an de an numai în play out o vezi nu în primele 6 locuri ce duc în Europa league nu poți sa compari steaua cu Dinamo, Dinamo la ora actuala e varza e pe locul 10 în grupa retrogradării în play out steaua e pe locul 2 tu delirezi cu Dinamo cu tot Dinamo mai degrabă are șanse sa retrogradeze în b decât sa meargă în tururile Europa league se face de ras acolo crede-mă dacă în play out nu se descurca Dinamo o ajuns o rușine din ce echipa era înainte rușinea ligi 1
Dinamo e de nivelul lui academica clinceni care se lupta la retrogradare doar 3 puncte o desparte de academica clinceni deci e jos de tot Dinamo în clasament tu se pare ca ești pe lângă rău nu ști sa faci diferența între play off și play out grupa retrogradării unde e Dinamo steaua se pare ca e mult peste Dinamo an de an și anul acesta eu cred ca tu nu știi sa faci diferența între grupe retrogradare și play off acolo unde sunt adevăratele echipe vorba vine adevăratele ca singura e hipo a adevărată e CFR din tot campionatul. Dinamo se lupta sa câștige grupa retrogradării e la 3 puncte de retrogradare steaua e aproape de CFR și are șanse reale sa câștige campionatul e în play off nu unde e Dinamo în ghena în play out
Ar trebui sa fi bucuros dacă se va menține dacă nu va retrograda nu te gândi la cupele europene ca nu are fata Dinamo de asa ceva an de an Dinamo se uita cum joaca steaua în Europa de pe canapea nu o reușit de atâția amari de ani sa meargă măcar în tururi Europa de grupe nici nu mai vorbesc e de toată jena nici măcar în play of nu reușește mereu în play out am înțeles ești dinamovist ții cu Dinamo dar asta e realitatea Dinamo e varza sunt atâția ani în care nu o făcut nimic și o sa vezi ca nici anul asta nu va face cupa o câștiga când se trezește tata
Nu ca sunt buni fiindcă e Derby când joaca cu steaua joaca la turație maxima da tot ce pot din ei da se încurca cu echipe mici gen academica clinceni se fac de ras pai steaua a jucat pe 2 planuri în campionat și Europa și nu avea un lot asa ca a lui CFR nici steaua nu mai e ce era stai linistit dar Dinamo e sub orice critica nu în stare de atâția ani sa joace nici măcar în tururile preliminare sau în play off sub varza degeaba joaca bine cu steaua dacă se încurca cu echipe de 2 bani înțelegi diferența e ca steaua e în play off și e cap de serie deci poate da peste echipe mici în tururile preliminare ale Europa league Dinamo nu e cap de serie va întâlni echipe care o vor umili o sa vezi boss ca dacă Dinamo sa zicem ca va câștiga cupa nu o sa treacă de turul 2 preliminar sau trei fiindcă eu am văzut ce joaca Dinamo cred ca ar trebui sa te bucuri dacă Dinamo nu va retrograda ca e ok la 3 puncte de retrogradare în schimb steaua e la 4 puncte de CFR de locul 1 deci unde e steaua și unde e Dinamo. Nu poți compara steaua cu Dinamo care nu e în stare sa termine pe primele 6 locuri în clasament steaua o făcut performante în Europa Dinamo nimic toți o cafteau care o prindeau nu reușea nici în grupe sa se califice nu trecea de play off Europa league. Îți zic eu ca dacă Dinamo nu va avea conducători ca Borcea ea mai degrabă se va lupta la retrogradare ca acum nu la campionat steaua are pe Becali care investește baga bani în club își da interesu Dinamo e moarta în schimb. Eu îmi doresc sa se califice sa dea domnu în Europa și sa câștige cupa româniei da eu sunt neutru eu nu țin cu nici o echipa dar asta e adevărul Dinamo e praf de când o părăsit-o Borcea
200 % o dat CFR cu Sevilla da CFR e mult peste Dinamo
Dinamo nu o sa ajungă unde o ajuns CFR și sa iasă cu fruntea sus sa o pune la respect pe Sevilla Dinamo o incasa la foc automat când juca fotbal în europa de grupe nu trecea săraca plus champions league era un vis care și acum e neîmplinit și neatins