| StrongHeart a întrebat:

Ce părere aveți despre Muhammad Ali?

10 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Pui de gaina in comparatie cu Bruce Lee si Ip Man, pana si Rocky Balboa e mai tare ca el.

Muhammad Ali are o replica care suna cam asa: "Daca o f+ut pe ma+ta o sa ai 10 frati, toti o sa semene leit tati. Adica cu mine, asa ca ai grija cum te comporti."

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Ba nu stai, am gresit. Replica aia era altfel atunci cand a spus-o reporterului de pe postul de televiziune BBC.

"Daca o f+ut pe ma+ta o sa ai 10 frati, toti o sa semene leit tati si ai sa ma vezi de 10 ori in fiecare zi. Adica! ai grija cum te comporti cu mine."

Asa era replica pe care a spus-o atunci la vremea aceea.

| wildthing a răspuns:

Era unu' care dadea cu pumnu', care avea gura mare si "murdara" si pe care lumea, in superficialitatea ei, l-a idolatrizat de parca cine stie ce mare geniu era. Atunci cand societatea apreciaza mai mult pe unu' care-i bun la smardoiala (chiar daca unii considera boxul o arta, tot smardoiala e), decat pe unul care salveaza vieti sau inventeaza ceva in beneficiul umanitatii, acea societate e bolnava.

| chuckmanson a răspuns:

Boxer excelent și mi-a plăcut răspunsul lui când a refuzat înarmarea în armată pentru războiul din Vietnam. Respect

| TheBoyTheCool24 a răspuns:

E băiețas, am băut o bere cu el și când a venit ăla de la restaurant să ne ceară nota, l-a alintat părintește cu sirețul de la adidas pe la ureche ( l-o pocnit rolling on the floor )

Lăsând gluma la o parte, a fost un sportiv excepțional, o legendă a boxului, un model de luat în seamă și de urmat.

| lamasanustefan a răspuns:

Te referi la cel care stă pe scaunul juraților de la Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv?

| StrongHeart explică (pentru lamasanustefan):

Nu, ma refer la Muhamad Ali, campionul mondial la box.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru StrongHeart):

Stai asa un pic. Nu la Muhamad Ali campionul mondial la box? ci la Muhamad Ali al Egiptului https://ro.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Ali_al_Egiptului

Întrebări similare