Hai sa te invat eu:d nu-i asculta pe toti idiotii care dau sfaturi, eu iti spun din experienta.
Programul tau actual e o mare prostie. daca vrei sa slabesti poti face antrenamente HIIT adica alergi 30 secunde repede apoi 30 secunde mergi si tot asa pana nu mai poti alerga...10 minute de hiit sunt mai bune decat 1 ora de alergat constant (hiit te face sa arzi grasime si cand stai degeaba) si ajunge de 3 ori pe saptamana.
Ce faci tu acolo se cheama supraantrenament si nu te ajuta cu nimic. Abdomenele nu te ajuta la nimic(am facut abdomene 1-2 ani am incercat toate posibilitatile si nu am rezolvat nimic..mai bine faci genuflexiuni si alergi pentru abdomen) si daca vrei sa te duci la sala mergi de maxim 3 ori pe saptamana unde lucrezi o singura grupa musculara mare(luni - piept/biceps) (miercuri - picioare) vineri (spate/triceps).
Si daca vrei sa slabesti ai grija ce mananci ca asta e cel mai important : lasa painea mananca 3 maxim 4 mese pe zi si nu baga in tine pana nu mai poti..mai bine putin si des si consuma mai multa proteina decat carbohidrati
Nu slacesti asa trebuie sa faci cardio pentru a slabi...si le poti combina cu exercitii pentru muschi, dar asa nu vei slabi in veci