| InstructorulTauDeFitness a întrebat:

Ce parere aveti despre proteinele Total mass 4200? Daca stiti alte suplimente mai bune sa imi scrieti ca sa stiu sa cumpar ceva bun dar nu foarte scump.Total mass 4200=35, 5 RON/kg

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Si cu 3 mese vrei muschi? Mareste la 4-5 mese si apoi te gandesti la suplimente, altfel le iei degeaba.

Proteine mai bune :
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-Elite-Whey-Protein-2-200g/

P.S. : total mass nu e "proteina", abia are 30 % proteine, in schimb are 60 % carbohidrati. proteina = ceva cu minim 70 % proteine, nu 30

8 răspunsuri:
| robert4u a răspuns:

Sunt niste suplimente modeste si isi fac treaba daca nu iti permiti un gain-fast sau un mega mass. Ideea e sa in fiecare dimineata sa incerci sa mananci ceva... ideeal e ca de fiecare data cand te trezesti sa bei o cana mare de apa... si sunt sanse sa ai pofta de mancare. Incearca sa iei si niste vitamina c, sa lasi tigarile si cafeaua!

| InstructorulTauDeFitness explică (pentru robert4u):

Ok.Mersi.Eu oricum nu fumez si nici nu beau iar cafea beau mai rar.

| Cosmin86 a răspuns:

Tu ai baga ceva in tine la 35 ron / kg? happy

Iti dai seama ce porcarie ieftina e, nu?

ieftin = prost si periculos pentru sanatate.

Ia ceva de calitate.

P.S. : un kg te tine 3-4 zile, fa calculul lunar cand cumperi un produs

| InstructorulTauDeFitness explică (pentru Cosmin86):

Poti sa imi recomanzi ce stii tu ca e mai bun? Sala fac de mai mult timp, nu asta e problema.

| Cosmin86 a răspuns (pentru InstructorulTauDeFitness):

Varsta, inaltime/greutate? Cate mese ai pe zi?

Am 17 ani, inaltime:1, 72-1, 74.Greutate:64 Kg.Si in timpul scolii am 2 mese ca dimineata cand ma trezesc nu prea mananc ci numai dupa ce ajung la scoala.Dar de obicei am 3 mese doar ca le iau atunci cand mi-e foame nu la vreo ora anume.

Mersi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru InstructorulTauDeFitness):

Si cu 3 mese vrei muschi? Mareste la 4-5 mese si apoi te gandesti la suplimente, altfel le iei degeaba.

Proteine mai bune :
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-Elite-Whey-Protein-2-200g/

P.S. : total mass nu e "proteina", abia are 30 % proteine, in schimb are 60 % carbohidrati. proteina = ceva cu minim 70 % proteine, nu 30

| tony28 a răspuns:

In primul rand, cati ani ai si de cat timp faci sala?