| GrigMatei a întrebat:

Ce parere aveti despre superpump max de la gaspari si storm de la universal? Storm-ul pot sa il amestec cu superpump-ul sau il iau numai dupa antrenament? daca il iau numai dupa antrenament merge sa-l amestec cu whey-ul? Multumesc.

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Storm e bun, superpump mie personal mi-a mers ca o....adica nici macar ca aia. superpump e preworkout, de ce sa il iei dupa? ala se ia pre nu post. storm poti sa il iei din cate imi aduc eu aminte si dupa, creatina nu are efect imediat in corp, dar s-ar putea creatina ph pe care o are sa fie utila in timpul antrenamentului. eu luam storm acum vreo 3 ani inainte de antrenament si era ok.
cu whey dupa antrenament merg bine doar 3 lucruri. carbo simplu dintr-un fruct, creatina monohidrat sau amino (decat sa iei si amino si whey mai bine doar whey). in rest preworkout sau complex de creatina precum storm mai bine inainte

| GrigMatei explică (pentru JohnnyBi):

Eu ma referam la storm daca pot sa-l amestec cu superpump inainte de antrenament sau sa nu l mai amestec si sa iau stormul dupa

| JohnnyBi a răspuns (pentru GrigMatei):

Nu stiu daca superpump are creatina. storm are beta-alanina si taurina in compozitie care e bine sa le iei inainte de antrenament. daca era doar creatina puteai sa il iei oricand, dar cu alea 2 in compozitie mai bine iei inainte.

problema e sa nu iei mai mult de 5g creatina la 24 ore. si storm are cam 5g pe portie... daca are si superpump e aiurea. trebuie sa iei o portie mai mica din storm sa mentii maximul ala de 5g/zi. dar asta difera si de greutatea ta. daca depasesti 85 kg si 7g ar fi ok. vezi si tu cum suporta rinichii tai 1 saptamana supradoza de creatina din mai multe surse...

| Cosmin86 a răspuns:

Tu iei 2 pre workout? alege una din ele si gata. Daca le combini risti sa ai probleme grave cu inima, pre workout-urile NU se combina.

| AntrenorFitness a răspuns:

Sincer, eu nu le-as combina. Au o compozitie nutritiva destul de apropiata. Creatina, arginina, taurina, aminoacizi, etc.
Ii o supradoza care nu isi are rostul. Poti combina oricare din cele doua produse cu proteina din zer. Administreaza creatina sau superpump max inainte de antrenament, preworkout, si proteina imediat dupa antrenament.
http://www.despreculturism.ro/......risti.html

| GrigMatei explică (pentru Cosmin86):

Storm-ul contine si oxid nitric?