Deplasarile ia-le x2
acasa poti incerc victoriile
ma refer la echipele din Romania in europa
Eu 1 pe CFR nu stiu ce sa zic, o sa fie meci greu, e 50-50% poate daca au noroc si marcheaza castiga sau scot un egal, altfel poate pierd, si la fcsb poate e la fel, chiar daca o venit Dica si o batut in Europa dar in Superliga o facut 1-1 deci tot 50-50% e si inainte o pierdut in Europa
Nu juca pe FCSB că și Rapid a demolat FCSB, putea sa le de-a mai mult de 2 -0
Pune că câștigă Ferencvaros cu Qarabag sau PSF2, adică pauza sau final 2
Poți să pui că bate și Steaua Roșie Belgrad pe Pyunik echipa ce a eliminat CFR-UL
Și Viborg cu 36 Torshavn 1 solist, că bate Viborg
Cred că poți să o pui și pe Bodo Glimt cu Zalgiris dar asta e puțin mai riscant și la 1 solist nu are cota mare Bodo Glimt
Castiga ambele echipe romanesti in deplasarile astea chiar la doua goluri diferenta ) sau trei
Un pariu logic si normal ar fi un sub 2, 5 goluri la ambele meciuri sau ceva mai tupeist nu da gol CFR si FCSB, nicidecum ce spui tu ca o sa bata in deplasari, revino-ti nu am castigat in andorra cu o echipa de mana a treia si in georgia fcsb a scapat de la saburtalo bine de tot cu 1-0 ala la cate ocazii au avut aia din 8 metri singurii cu portarul
Pariori de genul 1 / 1x / x2 la 1, 30 ca el e plina lumea o sa ajunga milionar asa din pariuri