Minim 3500 cal/zi la o greutate de 70 de kg, si cate doua ore de forță fizică împărțită pe grupe musculare fără să insisti mai mult pe o anumită zonă fără sa te (rupi).
Cel mai important sa nu depășești limita corpului sa te extenuezi la maxim, cu cat petreci mai mult timp in lucrarea mușchilor cu atât arzi mai mult calorii si arderea caloriilor=slăbire.
Http://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/......-sa-eviti/
Luni
Mic dejun: omleta https://www.youtube.com/watch?v=R4vDqlKMbrk
ouă cu ciuperci și fulgi de ovăz.
Gustare: brânză de căsuță săracă cu afine.
Pranz: burger cu cioburi, orez alb si broccoli.
Gustare: shake de proteine și o banană.
Cina: somon, quinoa și sparanghel.
marţi
Mic dejun: clătite proteice cu sirop ușor, unt de arahide și zmeură.
Gustare: ouă fierte și un măr.
Pranz: friptura de cartofi, cartofi dulci si salata de spanac cu vineta.
Gustare: Agitație de proteine și nuci.
Cina: curcan măcinat și sos marinara peste paste.
miercuri
Mic dejun: cârnați de pui cu ou și cartofi prăjiți.
Gustare: iaurt grecesc și migdale.
Pranz: piept de curcan, orez basmati si ciuperci.
Gustare: Agitație de proteine și struguri.
Cina: Macrou, orez brun și frunze de salată cu vinetă.
joi
Mic dejun: curcan măcinat, ou, brânză și salsa într-o tortilă cu cereale integrale.
Gustare: iaurt cu granola.
Pranz: piept de pui, cartofi copti, smantana si broccoli.
Gustare: Agitatie de proteine si fructe de padure amestecate.
Cina: Se amestecă cu pui, ou, orez brun, broccoli, mazăre și morcovi.
vineri
Mic dejun: afine, căpșuni și iaurt grecesc vanilat pe ovăz peste noapte.
Gustare: nucă și nuci mixte.
Pranz: fileuri Tilapia cu suc de lime, fasole neagra si pinto si legume de sezon.
Gustare: Agitare de proteine și pepene verde.
Cina: carne de vită măcinată cu porumb, orez brun, mazăre verde și fasole verde.
sâmbătă
Mic dejun: curcan măcinat și ou cu porumb, ardei gras, brânză și salsa.
Gustare: conservă de ton cu biscuiti.
Pranz: file Tilapia, pene de cartofi si ardei gras.
Gustare: shake și pere de proteine.
Cina: carne de vită tăiată cu orez, fasole neagră, ardei gras, brânză și pico de gallo.
duminică
Mic dejun: Ouă însorite în sus și pâine prăjită.
Gustare: bile de proteine și unt de migdale.
Prânz: felii de coajă de porc cu cartofi prăjiți cu usturoi și fasole verde.
Gustare: Agitație de proteine și căpșuni.
Cina: chiftelute din Turcia, sos marinara si parmezan peste paste.
REZUMAT
Diferați tipurile de alimente din dieta dvs. și consumați 20-30 de grame de proteine cu fiecare masă și gustare.
Lucruri de păstrat în minte
În cea mai mare parte, culturismul este un stil de viață asociat cu mai multe beneficii pentru sănătate, dar există câteva lucruri de știut înainte de a face culturism.
v4ss întreabă:
alexionut45 întreabă: