anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce proteine recomandati pentru o fata la 24 ani?

Răspuns Câştigător
| Bronson1 a răspuns:

Https://gymbeam.ro/proteine-true-whey-gymbeam.html
Daca vrei ceva ieftin si bun.

https://gymbeam.ro/protein-100-whey-gold-standard-optimum-nutrition.html
Daca vrei ceva bun, si ai bani.

Poti lua 3 portii pe zi.
In total ai nevoie de 1.2-1.7 grame de proteine/kg de masa musculara.
Adica, daca ai 55 kg, ai nevoie de 82.5g de proteine pe zi, pe care ti le ofera cele 3 scoop-uri/portii de proteina whey.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti tu care happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca altii te-ar sexualiza astfel nu ti-ar conveni.
Pun pariu ca n-ai iubita. Nu te cunosc, dar sunt in stare sa pariez pe bani frumosi.

| Eireann a răspuns:

Cele pe care corpul le ia singur din mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing
Modul in care pui intrebarea te autocaracterizeaza in privinta cunostintelor despre alimentatie, nutritie, fitness etc laughing
Poti incerca un concentrat proteic... dar sa stii ca tot proteine sunt si in carne, oua, lapte etc.

| Saiko93 a răspuns:

Ma abtin laughing Te descurci, no bad... Netu e full de asemenea chestii. happy

| Bronson1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer, am intrat pe articol si mi-a venit sa scriu acelasi lucru, insa era scris deja. Asta m-a fortat sa dau un raspuns relevant si plictisitor. Eu cel putin, am avut relatii sexuale cu o multime de domnisoare in de-a lungul vietii. Nu confunda umorul de copil pe care il putem avea la orice varsta, cu imaturitatea in general. Sa fii copil la orice varsta inseamna sa fii vesel. Maturitatea aia care crezi ca dispare odata cu virginitatea, e cel mai rau lucru ce i se poate intampla unui om. Iti ia inocenta si te opreste din a te putea bucura din orice prostioara.

| Violleta2022 a răspuns:

Proteina organica si sanatoasa precum carnea de pui, peste, vita, porc sau curcan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dimpotriva, am! Culmea.i m just hater but your brain is to small. fara suparare. imi placi

Întrebări similare