Antrenandu-te mai des, exercitii de intensitate mare, scazi timpul de repaus (si aici ma refer la orice tip de antrenament), aplici diferite tehnici: super-serii, drop-set (idem), mai e si psihicul: când începe disconfortul, scârba de bandă de abia atunci spui "start". Nu stiu daca te-ai antrenat vreodata pe low-carb, zici ca-i iadul pe pământ, sunt unii care spun că si treaba asta ajuta la marirea rezistentei miocardului si nu numai, dar n-am gasit nimic concret si științific în acest sens. Ca supliment stiu de l-carnitina, maxim 5g înainte de antrenament, intr 5-10 daca te pregătești de vreun concurs.
Inot, lovituri la sac, GPP in englezã(preparare fizicã de orice fel), seturi, metoda repetarilor(3 serii cu 20 de repetari) merge la genuflexiuni daca faci salã, transcendent training 1 set Cu 100 de repetari sau maxim pana la epuizare daca mergi la salã.
Chestia cu transcendent training am adaugat-o nu de mult, si credemã este bestialã dar trebuie sa-ti alegi cu grija exercitiile, impins piept(gantere)/umeri, paralele, spate shrugs/ramat/ indreptari partiale/tractiuni etc picioare genuflexiuni incã nu am facut. Poti si la izolare dar nu prea pune conditionare, si nu merge la unele exercitii deoarece risti accidentari cum sunt indreptarile normale. Chiar daca lucri cu greutati mici pui o grãmadã de conditionare si masã muscularã., chiar si fortã.
Ce ai alege intre intensitate mare pe un interval scurt si intensitate moderata pe un interval lung? Vorbind strict de cresterea rezistentei, nu slabire sau altceva.
Panţîru_Maria_1996 întreabă:
LoveMadScience întreabă: