| DiAbLo075428 a întrebat:

Ce s-a intamplat cu WWE? Nu il mai baga pe Sport.ro?

Răspuns Câştigător
| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Sport.Ro a anuntat ca nu vor mai difuza wrestling-ul din WWE din cauza ca s-a terminat contractul.

Pe langa contract, in Romania, se uitau prea putini oameni la wrestling deci, era si rating-ul scazut.

WWE-ul avea pretentii de macar 100.000 de oameni sa urmareasca show-urile!

Dar, sa fim seriosi, astea-s pretentii, pentru ca, show-urile, TOATE, erau in reluare...

PPV-urile se difuzau Duminica, la noi Joia deci, cu 5 zile dupa ce a fost show-ul...iar RAW-urile/SmackDown-uri/show-urile NXT-ului, erau difuzate cu o saptamana dupa ce au fost difuzate!

Inainte, cand show-urile erau difuzate live, cred ca si in 2012 erau live, numarul de persoane ce urmareau, era ridicat, chiar foarte mare!

De ce sa se uite omul pe net, cand poate pe TV?!

Insa, ce sa-i faci?! Sport.Ro-ul ii rugase pe cei din WWE sa mai difuzeze wrestling pana la Royal Rumble 2016 (adica incluziv PPV-ul)...dar nu au acceptat....sunt pretentiosi!

Inainte era si TNA, pe GSP TV...dar a fost interzis de CNA, din cauza continutului violent, care in WWE nu este, pentru ca WWE-ul este in PG Era, TNA-ul, nu!

Acum, poti urmari wrestling-ul din WWE/TNA/ROH, pe Wrestling-Network sau, pe WWE Network (aici urmaresti doar WWE-ul)...pe WWE Network ai o luna free, dupa e cu plata, doar 10 dolari pe luna...deci, daca iti faci cont acum pe WWE Network, vezi si show-urile saptamanele dar, prinzi si Royal Rumble-ul!

FUNDA!

7 răspunsuri:
| Alexunk a răspuns:

Wwe este vineri seara la 23:00 raw și miercuri la 23:00 smackdown și luni de la 24:00 / 01:00 nxt
Funda?

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, acuma poți să urmărești WWE pe acest site: http://wrestlingnetwork.tv/category/wwe

| peperonies a răspuns:

Il baga pe sci-fi acolo unde ii e locul.

| mihaehjghdtrdjhgkgdfkghyjdygfhkh a răspuns:

E urat sport.ro fara wwe eu unde mai vad wwe caci pe wwe.com arata doar cateva minute dintr-o lupta.

| Heel_Raso_1997 a răspuns:

Watchwrestling.cc

| Claudiu_Stan_1989 a răspuns (pentru peperonies):

Sci-fi ce fel de program este eu am antena Digi si nu gasesc postul asta

| Funkypad a răspuns (pentru Claudiu_Stan_1989):

E un post din America, nu pot sa gasesti postul asta, cauta pe Google USA Network Live