| robirobirobirobi a întrebat:

Ce sa fac sa fac muschi la picioare si abdomen dau funde pentru cem mai bum raspuns

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Pentru picioare fa genuflexiuni cu niste greutati in maini (vezi ca s-ar putea ca a 2a zi sa te doara rau daca faci putina miscare) iar pentru abdomen http://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ

10 răspunsuri:
| DavidOsam a răspuns:

Cu rabdare.
Pentru abdomen trebuie sa acorzi atentie mai mare la ce mananci decat la exercitii.

| HardCore7750 a răspuns:

Pai alearga cate 10 km pe zi, sa vezi apoi ca muschi faci

| greyhound a răspuns:

Genuflexiuni, fandari si abdomene

| RAY a răspuns:

Nu exista excertiti pentru abdomen sau picioare cand te misti toti muschi 506 se misca absolut toti ma refer la alergare sau mers pe jos, alearga, fa flotari cat mai multe, fa cardio fara cardio nu poti sa slabesti sa faci muschi muschi au nevoie de oxigen vrei un program intens cardio?

| Cosmin86 a răspuns (pentru introduaicinumele):

Fa cu haltera pe umeri, nu cu greutati in maini, e mai eficient

si doar a doua zi sa te doara rau?

antrenament EFICIENT = schiopatezi 3-4 zile

| introduaicinumele a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai, unde am zis eu "doar a doa zi sa te doara rau" am zis ca s-ar putea ca a 2a zi sa te doara rau. asta inseamna ca poate sa te doara si a 2a zi, si a 3a si a 4a etc...nu ca doar a 2a zi.
Si ai dreptate, cu haltera pe umeri, dar niste greutati sunt mai usor de gasit si mai ieftine. cum ar fi niste gantere sau sticle cu nisip.

Pierzi vremea cu gantere si sticle de nisip

Exercitiul asta devine eficient DOAR cand lucrezi cu greutati MAI MARI CA TINE.

Si pentru asta ai nevoie de haltera si de SUPORT SPECIAL pe care sa asezi haltera, apoi pui discuri pe haltera, apoi te asezi sub ea si faci.

Deci, te duci la sala. Acasa pierzi vremea in stil mare.

Eu nu fac asta de performanta, o fac pur si simplu sa fiu in forma. am 15 ani, nu pot sa fac cu greutati mai mari ca mine pentru ca imi poate afecta cresterea.
In fine, nu spun ca n-ai dreptate. Eu doar am vrut sa-l ajut pe cel care a postat intrebarea cu niste sfaturiwinking
Peace.

Intr-o zi o sa incerci si ca mine si o sa vezi singur diferenta happy

Bafta

Mersiwinking