| parishiltonbia a întrebat:

Ce solutii aveti pentru un abdomen plat? Nu cred in diete minune sau in feluri de mancare magice. Dati-mi doar niste exercitii, sau sfaturi care sa functioneze, chiar daca nu imediat. Dau funda... chiar daca nu imediat. tongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara o modificare a dietei si efectuarea unor exercitii fizice nu vei putea scapa de grasimea care s-a depus atît de inestetic pe abdomen daca despre asta este vorba. Daca nu vei arde o mare parte din caloriile pe care le consumi zilnic nu vei schimba cu nimic aspectul neplacut al zonei din jurul taliei tale. astfel trebuie multa miscare si zilnic. Exercitiile cardio sunt foarte recomandate (alergat, mersul cu bicicleta, aerobic). Le poti combina desigur cu abdomenele.
Din pacate, prin cure de slabire este destul de greu sa reduci grasimea doar dintr-o singura zona a corpului, de aceea întotdeauna dietele care au scop reducerea greutatii trebuie sa fie însotite de exercitii fizice.

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

CARDIO : alergat, inot, bicicleta, etc. Dar pana la epuizare, nu 5 min. Cu pauze, alergi pana la epuizare, pauza ( in care poti sa mergi ) si apoi alergi iar. Sa ai tricoul ud la sfarsit.

Nu exista diete minune, ORICE dieta in care arzi mai multe calorii decat consumi e buna, iti faci tu un plan alimentar sa scazi nr zilnic de calorii.

| Mariinaa a răspuns:

Mancare sanatoasa, fara fast food-uri, fara ciocolata, sucuri acidulate! Multe salate, branzeturi slabe caloric, multe abdomene, genoflexiuni cu abdomenul incordat, multa ambitie, si determinare. Succes!happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mariinaa):

Cu ce te ajuta multe abdomene pentru a avea un abdomen plat?

| Mariinaa a răspuns (pentru Cosmin86):

Crede-ma! Ajuta, am incercat-o si o incerc in continuare.

Nu, doar ai impresia ca ajuta. abdomenele maresc musculatura, atat, tonifica "patratelele".
pentru un abdomen plat trebuie sa arzi grasimea depusa acolo, si aia se face prin cardio.
O ora de cardio : 600-800 de calorii arse
O ora de abdomene ( dar nu poti o ora ) : 100-150 de calorii arse

P.S. : cu abdomene lucrezi mai mult partea superioara, baga si exercitii pentru partea inferioara a abdomenului ( ridicari de picioare din atarnat, ridicari de picioare stand pe spate, crunch inversat, etc.)

Observi diferenta?

| Mariinaa a răspuns (pentru Cosmin86):

Fac din toate, insa dupa ce faci abdomene te simti bine, cel putin asa ma simt eu!

Orice exercitiu care arde calorii ajuta, doar ca unele mai eficient decat altele.

| cezar987 a răspuns:

Pai 1000 abdomene pe zi.500 flotari. 1200 genoflexiuni. Zilnic! Cel putin asa fac eu si am patratelehappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru cezar987):

Si alte tampenii ce mai faci? mai documenteaza-te de ce e o aberatie completa ce-ai scris tu

| Larisa_Elene_fulga_1994 a răspuns:

Intra pe youtube sunt destule sc acolo abdomen plat sh ai sa vezi cate iti apare f multe ai de unde alage ear dac nu esi obisnuita o sa te doara asa ca nu forta prea mult muschi cat poti azi maine etc sh o sa ajungi sa faci din ce in ce mai mult. sa crezi in mancaruri ca dac mananci mult sh grasimi multe prajeli etc degeaba faci u exerciti asa ca multe legume fructe supe apa multa paine mai putina etc vezi u

| bangy a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=QRCPwpTk3K0
+ ALERGAT + GRIJA LA ALIMENTATIE!