Bună!
Da, eu cred că este bine. Ştiu că depui mult efort însă specialiştii recomandă sport minim 30 de minute pe zi.
Şi eu merg la sală în fiecare zi şi mă simt minunat, am o rezistenţă mai îndelungată la orele de educaţie fizică şi nici nu mai obosesc repede.
Depinde de tine. Dacă simţi că poţi merge în fiecare zi şi nu te suprasoliciţi, atunci continuă aşa.
Pa-pa.
Nicio parte din corp nu e ok sa o lucrezi zilnic. Muschii nu au timp sa se vindece si nu o sa faci nimic in felul asta, decat febra musculara sau intindere. Faci sala 5 zile pe saptamana din care 2 biceps. Daca faci toata saptamana poti face de 3 ori, acum depinde si de structura ta fizica. Mergi si intreaba antrenorul de la sala. Succes
Nu,nu e bine! Fa-ti un program regulat si incearca sa-l respecti. Muschii au nevoie de odhina pentru a creste, ei nu cresc cand tu tragi de fiara, ci cand se relaxeaza! In plus, nu cred ca vrei sa ai bratele mari si umeri, pieptul, spatele sa fie nelucrate, se va vedea urat! Daca tot faci sala fa-o calumea, cu program si dieta ca sa vezi rezultate! Daca te duci la sala doar pentru bicepsi poti sa te lasi mai bine.
Cu siguranţă nu.
E o prostie!
E o prostie să antrenezi orice grupă musculară de mai multe ori pe săptămână.
Muşchiul ăla are nevoie de refacere.
Uite,te rog eu ceva, nu mai răspunde la nici-o întrebare de la categoria asta! Niciodată! Dai sfaturi total aiurea. N-ai nici-o treabă cu domeniul ăsta. Fibrele musculare au nevoie de refacere după ce le-ai distrus,păi ele când se mai refac dacă tu tot soliciţi muşchiul? Muşchiul creşte în perioada de pauză, nu în timp ce-l lucrezi. O dată pe săptămână e suficient.
Logic ca nu, nici macar de 2 ori pe saptamana.
Bicepsul il lucrezi 1 data pe saptamana dar il lucrezi serios nu stai sa te uiti pe geam la ploaie.
Cand spun serious, sa simti cum iti pulseaza sangele ila.
In sportul asta, mai mult = mai prost = rezultate mai lente.
Sper ca ai inteles, Bafta!
Bicepsul e muschiul cu cea mai rapida dezvoltare.
Sunt de ajuns si 2 exercitii intense, o data pe saptamana ca sa creasca. Evident ca nu-i bine daca il omori, mai rau, te va deranja si la alte grupe
Tu esti COMPLET PE LANGA.
O IDIOATA ca tine nu ar trebui sa mai posteze la sport
In opinia mea as spune ca nu, deoarece muschiul are nevoie cam de 72 ore de recuperare depinde si de intensitatea antrenamentului, iar orice grupa nu ar trebui antrenata mai mult de 2 ori pe satpamana, bafta!