anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce spuneți va avea vreun interes Real Madrid sa câștige mâine cu Levante având in vedere ca a câștigat deja campionatul? Sau ar merge un X2 la pariuri?

4 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu cred, o sa joace chiar cu echipa a 3 a, sa nu se accidenteze vreun jucator important.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UnchiulRamiz):

Va juca Vinicius jr., Benzema și Rodrygo, deci cred ca o rupe pe levente, cred ca va juca serios chiar dacă nu mai e nici o miza în joc fiind deja campioni

| NunuNini a răspuns:

Vezi tu, aici e diferenta in fotbal, nu banii clubului. Real Madrid va juca serios ca la fiecare meci. Romanii, trag de timp. Si asteapta sa greseasca altii, ca poate ii avantajeaza. Chestie de mentalitate! Pote nu o sa-i bata cu 35-0. Dar vor juca normal.

| Sn4k3 a răspuns:

O sa-si dea viata pe teren levante, ca se zbat sa iasa de la retrogradare si sunt si destul de motivati, avand in vedere ultimele meciuri. Ancelotti probabil ca o sa joace cu aceeasi jucatori ca in meciul cu atletico si sa-si bage ''elita'' doar o repriza sau mai putin, dar tot ar trebui sa fie destul pentru a inscrie impotriva unei echipe ca levante. Asa ca ar merge un x2 si gg daca vrei sa risti.