Auzi la el steroizi la 15 ani. Steroizii ii iei dupa ce se duce perioada de crestere. de la 20 de ani in sus baga 2 luni natural, dupa ia 2 luni pachetu de masa Serious mass + Creatine powder de pe megaproteine si dupa mentine-te cu o proteina din canepa luata de la plafar
Auzi la el steroizi la 15 ani. Steroizii ii iei dupa ce se duce perioada de crestere. de la 20 de ani in sus baga 2 luni natural, dupa ia 2 luni pachetu de masa Serious mass + Creatine powder de pe megaproteine si dupa mentine-te cu o proteina din canepa luata de la plafar
Si de la acel pachet, dupa ce il termin cam cat de mare ma fac?
Nu te apuca de steroizi!
Vei atrage tu fete cu muschii, dar peste ani iti poate cadea parul(si alte probleme grave)!
Daca nu ma crezi, uita-te pe net!
Cam mic pentru steroizi.
Te inteleg ca trebuie sa fii ''fortos'' dar nu prea are rost sa iei steroizi.
Pana iei steroizi, investesti in suplimente de calitate.
Depinde de corp. normal in 6-7 luni te faci urs 40cm in brat sau mai mult. oricum daca vrei rezistenta sa te inrolezi baga tu in astia 3 ani kickbox la un club bun. si de la 17 ani baga-te la sala parerea mea
Doar un pachet -> ZERO.
Intelege, muschii se fac in ani de zile, si cumperi lunar pachete de geun.
P.S. : alea NU SUNT STEROIZI, sunt suplimente ( mancare concentrata ).
Ramai la 4-5 mese constant, consistente, bogate in proteine ( carne, peste, oua, branza ).
Mai documenteaza-te si tu, despre antrenamente, alimentatie, suplimente.
Steroizi iei cand ai cel putin 10 ani de sala si 7 mese pe zi, gen cand o sa poti manca 1-2 kg de carne pe zi constant
Eu am luat strombafort si nu recomand. dupa o luna se vede, dar dupa te desumfli... Se umfla toti muschii. chiar si **** Toata ziua era "incordata"
NU RECOMAND. ineficient... si jenant uneori
Cipi1212 întreabă: