| Jeremy1 a întrebat:

Ce suplimente mai dau forta in incheieturi la sala, in afara de Animal Flex?

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Foarte bun este Joint Tech de la Dymatize! Sau poti incerca un Shark Cartilage de la Scitec.Este la fel de bun!

17 răspunsuri:
| Lollipoop a răspuns:

Bună! Nu prea înțeleg ce vrei să spui însă văd că vrei să te dezvolți. Părerea mea este de a începe cu greutăți ușoare și în timp când simți că poți mai mult, continuă cu greutăți mai mari, fără a mânca sau a bea prostii care cică „te fac mai rezistent, puternic„ etc etc. Poți consuma vitamine Fier, magneziu și calciu. O seară bună îți doresc!

| cristi1505 a răspuns (pentru Lollipoop):

laughing))))).....Scuze ca iti zic(pentru ca esti fata) dar nu l-ai ajutat cu nimic! El vrea pentru articulatii!

| Lollipoop a răspuns (pentru cristi1505):

Mi-am spus părerea, inteligentule happy, pentru un organism sănătos nu ar trebui să consumi așa zisele minuni. Ajută-l tu, însă nu prea ai cu ce, nu-i așa?

| loorentzoo a răspuns:

Cartilaj de rechin ff bun cam 1 mil cutia cu 100 de pastile si trebuie sa iei cam 3 4 pastile pe zi

| Cosmin86 a răspuns (pentru Lollipoop):

Un organism sanatos supus unor antrenamente care pun presiune pe articulatii are nevoie de ajutoare.

Nu sunt "minuni", sunt suplimente alimentare, extrase din mancare.

Spre ex. e mai comod pentru stomacul tau sa consumi suplimente cu proteine decat sa mananci 1-2 kg de canr pe zi ( stiu cum e, am bagat si 2 kg de carne intr-o zi ).

In cazul lui : ORICE supliment care contine glucozamina ajuta. Dar repet, sunt suplimente, nu "minuni" ( gen anabolizante )

| cristi1505 a răspuns (pentru Lollipoop):

laughing)) bine ma inteligento. Daca eu nu stiu cat de cat ce vorbesc...

| Lollipoop a răspuns (pentru Cosmin86):

Mi-am spus părerea. Din câte știam și eu, calm.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Lollipoop):

Sunt calm, doar ti-am explicat despre ce e vorba happy

| dragos38 a răspuns:

Articulatiile, se mentin numai prin miscare (ligamente care leaga oasele intre ele si tendonul care tine muschiul lipit de os)stretchingul este bun si vitaminele. sper ca te-am putut ajuta

| Lollipoop a răspuns (pentru Cosmin86):

M-ai luminat, îți mulțumesc din suflet! happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru dragos38):

Si glucozamina + exercitiile de izometrie ( nu miscare normala )

| dragos38 a răspuns (pentru Cosmin86):

Stretchingul este bun, deoarece creste rezistenta articulatiilor dar si mobilitatea lor. izometria este un exercitiu static, deci nu ai voie sa misti articulatia si exercitile statice se folosesc de regula cand ai disfunctionalitati ale oaselor(scolioza etc)

Care este diferenta intre ex. izometric dar cel izotonic?

Pai ex. izotonice inseamna contractia completa a muschiului.

Eu practic skandenberg competitional si folosesc izometrie pentru a-mi intari incheietura, tendoanele, etc. si a-mi mari forta. Nu ajuta prea mult la cresterea masei musculare dar la forta ajuta ca lumea si la tendoane.

Pai si in exercitile iizometrice fibrele se contracta complet, doar ca creste tensiunea interioara dezvoltanduse forta interioara, exerecitile izotonice se refera la modificarea fibrelor in momentul contractiei fibrele se scurteaza pe cand la ex. izometric nu. oricum bafta la skandenberg.

| dragos38 a răspuns (pentru dragos38):

Fa o imbinare, cine stie poate iuti prinde bine la competiti

Pai fac. Fac si antrenament normal si izometrie.

Izometria te ajuta din 2 motive :

1. tendoanele si articulatiile se dezvolta mai mult la forta statica si constanta ( de-aia spre ex. flotarile in pumni ajuta la incheieturi )
2. poti lucra cu greutate mai mare decat faci flexii ( chiar cu 30-50 % mai mare )

http://www.topculturism.ro/greutati-mari-2/

Si uite : "tendoanele si ligamentele. Acestea sunt solicitate cu adevarat doar cu greutati mai mari"

Mersi de urare, bafta si tie