| AleeAlexaaandraaa a întrebat:

Ceau, am o intrebare, e putin banala, dar chiar nu stiu. Daca consum pudra proteica si intr-un timp renunt la consumarea cu pricina, o sa-mi scada masa musculara? Gen, ma dezumflu? Da,da, stiu e o intrebare aiurita, dar chiar nu stiu.

Răspuns Câştigător
| Surtulecs a răspuns:

Buna! Depinde mai intai de la ce firma ti-ai achizitionat acea cutie cu proteine sub forma de praf, deaorece sunt altele slabe si altele mai puternice. Si nu, nu te dezumfli daca te lasi o perioada dupa ce ai consumat acestea, dar cu o conditie si aceea de a mentie o alimentatie stabila si cat de cat sa completezi kaloriile pe care le arzi de-al lungul zilelor. Daca vrei niste proteine bune, eu iti recomand acelea de la GFX-8. Multi dintre cei ce sunt incepatori sau profesionisti in domeniul de fitness-culturism il folosesc deaorece are efect rapid si o dizolvare rapida fara reactii adverse sau efecte secundare.

Sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Nu te "dezumfli" pudra proteica iti aduce un PLUS de proteina, odata renuntat la pudra acel PLUS trebuie inlocuit cu mancare in caz contrar PLUSUL va devni MINUS (si cred ca stii de la matematica ce reprezinta "minusul").

| AleeAlexaaandraaa explică (pentru Surtulecs):

Multumesc mult big grin

| RAY a răspuns:

Nu exista dezumflare, e un mit

| RAY a răspuns (pentru Surtulecs):

Nu te dezumfli daca te lasi o perioada dupa ce ai consumat acestea
ai fost prezent de multe ori la ora de biologie? daca te lasi de sport nu se dezumfla nimic, muschiul nu e o perna de aer, voi chiar nu invatati nimic la biologie, masa musculara se pierde doar la infometare

Răspuns utilizator avertizat