| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cei care sunteți fanii inflacarati ultrasi ai echipei de fotbal FCSB (Ca si mine de altfel ). Ce găsești interesat la magazinul lor oficial din BUCUREȘTI?

7 răspunsuri:
| Werrich a răspuns:

Pentru adevaratii suporteri FCSB tot ce e legat de echipa este interesant. Tot ce e aici: https://www.magazinfcsb.ro/index.php?id_category=30&controller=category

| mafiarussia88 a răspuns:

FCSB=Steaua

| Bruno92 a răspuns:

Deși nu țin cu aceasta echipa fcsb este de fapt steaua.
oricum fcsb = faci ce spune becali, daca nu out!

| gabicoo a răspuns:

Lipsește tricoul cu Guie Migi și cel cu Pigi la Gușcărie!

Fortza Steaua!

| Werrich a răspuns:

Stii daca se poate vizita stadionul FCSB in perioada aceasta? Multumesc.

| Simpatic a răspuns:

Ciocinta-alex pari un adolescent nu cred ca esti un ultras al unei echipe, ultrasii sunt dupa cate stiu tampitii aia gen huliganii din Anglia, aia care se duc la meciuri sa se bata cu ceilalti ultrasi din echipa adversa, niste tampiti care nu realizeaza ca fotbalistii echipei cu care ei tin sunt platiti regeste iar ei se duc pe banii lor sa-si sparga capetele...o mizerie asta nu e fotbal cel putin nu cel practicat de huligani.
Chiar daca am fost in tribune de multe ori, cel mai bine arata ceea ce eu am zis filmul artistic Green Street Hooligans (2005)-ce inseamna sa fii fanatic si cat de mult poti pierde in viata datorita unui asemenea lucru.
Deci eu zic ca atunci cand o sa mai cresti o sa iti iasa din cap iubirea asta asa mare pentru fotbal adica la nivelul de ultras, si eu am fost suporter al unei echipe din Bucuresti candva si eu iubeam fotbalul dar m-am mai marit si am realizat niste chestii.

| gabicoo a răspuns (pentru Simpatic):

"Suntem decât români"hee hee
Cu 12-13 ani în urmă, la Sofia a fost mare meci mare intre Românica și Bălgarska Te-am. Cam jumătate din bilete au fost cumpărate de suporterii naționalei României. Jandarmeria din Bulgaria a mobilizat pe stadion (Levski-daca nu mă înșel) și plasat în dispozitiv circular, forțe importante ca să nu-i bată bulgarii pe români.
Surprizăăă! Se băteau românii între ei! Suporterii bulgari s-au retras în colțul lor și jandarmii se uitau stupefiați la români cum se caftesc între ei și nu știau cum reacționeze! Până la urmă au dat cu gaze, i-au luat la bastoane și bocanci și au evacuat tribunele! Românii s-au mai bătut încă o oră pe străzile din Sofia!
Ce se întâmplase: ultrasii de la Steaua și de la Dinamo s-au dus să se bată la bulgari!
Numai noi românii puteam face așa ceva!
laughing
De aia nu mă mai uit la meci și nici nu știu cine mai e campioană