| Fayrix a întrebat:

Cine crede ca wrestlingul este o prostie? eu da

Răspuns Câştigător
| CosminHaarp a răspuns:

E una foarte mare

9 răspunsuri:
| 13 a răspuns:

wrestlingul este un sport de contact. Am prieteni care il practica si care stiu sa iti rupa un picior sau o mana odata ce te-au pus jos. Ce se da la Tv nu e wrestling. Este doar o imitatie ieftina cu costume de homosexuali unflati de steroizi

| mgtow a răspuns:

Si eu cred ca e o pierdere de timp, sunt luptatori dar nu imi atrag deloc atentia. Daca tie nu iti place smack down atunci de ce ai poza la avatar cu 2 indivizi care fac parte din el?

| CosminHaarp a răspuns:

Misogin esti prost sau chior? e doar o persoana cealalta e tot edge numai ca e facuta cu efecte speciale chiorule (scuzati expresiile)

| CosminHaarp a răspuns:

Si eu am fost fan wrestling si imi placea de randy orton cand eram mic chiar credeam ca se bateau dar. mi-am dat seama ca se prefac ca ei dupa ce se bat au luat banii de la producatori si merg cu totii la o bere laughing

| ღNameღ a răspuns:

Eu cred ca e mai mult de cat o prostie sa te bati.uau foarte interesant, si in plus ce sa vedem la tv, cum se bat doi ursi si nici nu ii doare, se prefac, m-am uitat o data si se dadeau in specatacol, i-a dat unul altuia peste cap in gluma dupa ce au terminat si celalalt la fel si apoi iar pana au inceput sa se ia la bataie razandthinking
Ciudat...

| cryna a răspuns:

E o prostie si inca una marelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu asa zic dar cui ii place treaba lui.

| ThePoet a răspuns:

Prezent. Si eu cred la fel.

| Leeroy a răspuns:

Tot ce vezi la wrestling este fals si ma refer la :pumni, picioare, palme... lovituri de genu asta. Este pur si simplu un trucaj, care pare sa loveasca dar de fapt nici nu il atinge si se prefac intr-un fel copilaresc dandu-se lovit ca in filme!

Întrebări similare