Din pacate pentru voi, cei care sunteti fanii Barcei, fotbalul isi arata coltii si va afunda, incepand de la antrenor pana la echipa, sunteti varza.
Da lasa, ca voi sunteti mai buni de aia nu sunteti in stare sa castigati nici Europa League si in Premier League terminati pe locuri de cupa uefa intertoto.
Bwhahahaha ce frustrati sunt barcelonistii balcanici, ciocul mic!
Daca tineam cu Barca as fi intrat in pamant de rusine...
Arsenal are o perioada de tranzitie, e cea mai in forma echipa dintre toate echipele, doar victorie pe linie in 7 meciuri, asta ca fapt divers.
Am pierdut total nemeritat acea finala...era sa va batem in 10 oameni, dar asta este,, ciuma barcelonista ne-a furat si in 2011.
Lasati teatrul asta ieftin, toata lumea a vazut ce gloaba de hoti este ciuma asta catalana, daca era doar un singur episod puteam spune ca este vorba de greseli omenesti,, dar aveti prea multe episoade de furturi grosolane/
Va vede lumea si va rade!
De fiecare data cand ati dat de Barca v-au si *** in UCL. Asa ca nu te mai da mare cu echipa ta de drogati.
Gainile alea idioate nu sunt in stare de nimic, iar se umfla barcelonistii in pene din cauza lor.
Nu va bucurati prea mult,, oricum nu luati UCL, nu cu Valverde.
Manchester United
Acum serios, cred ca una dintre ele: Barcelona, Juventus, PSG, Liverpool. Fiecare dintre ele au sanse, depinde care se mentin si care se impun cand trebuie.
Nu e nicio echipa peste Arsenal in competitie,, vom lua UEL/
Sa fim seriosi ca nu e chiar asa! Daca Barca e asa de hoata de ce mereu ii se fura cate ceva? De ex in sez 2016/2017 ii s-au furat punce care au costat campionatul! Fiecare dintre echipe au momente cand sunt favorizate! Si nu stiu ce sa zic, adica totusi, dai de inteles ca Barca nu trebuie luata in seama dar totusi Liverpool a pierdut cu Napoli! Sa nu mai zic ca nu ati mai luat UCL si Premier League de mult! Spui ca iar o sa plece acasa de vreme dar totusi i-au dat lui Tottenham 4 goluri acasa! Sa nu mai zic ca noi jucam in fiecare sezon in UCL iar Liverpooldaca nu ar fi ajuns in finala si nu ar fi jucat atat de bine acum ar fi fost cam invizibila si nu ar mai fi fost luata in considerare! Noi nu am mai luat UCL de 3 ani, voi de o gramada! Ca un mic exemplu, Real a stat pe tusa 22 de ani din 2002 pana in 2014 fara UCL si totusi a luat de 3 ori la rand acum (ce e drept, au furat o gramada)
La UCL Liverpool si Barca sunt egale, dar noi avem si triple si am castigat si sextupla! Spui ca Barca e varza dar pe Real a batut-o cu 3-0 in deplasare, sa nu mai zic de 3-2 4-0 5-0 6-2, pe Chelsea cu 3-0 au umilito, pe Juventus 3-0, pe Tottenham 4-2, Arsenal apropo cu 4-1 daca mai tii minte, pe United de nu stiu cate ori etc! De vreo 10 ani Barca tot creste! Nu cred ca ai vazut macar odata un meci in care ei joaca bine cap coada! Pentru ca daca vedeai, ti-ai fi dat seama ca nu e chiar asa! Liverpool incearca si ii sustin pe langa Barca! Cat despre Arsenal, sa speram ca nu i-au bataie in UEL (macar acolo sa castige)
Andrei16263829 întreabă: