Suarez de cand e la Barca a luat 2 ghete de aur. Si a castigat si un UCL, cu meciuri corecte apropo. Dembele vine dupa o accidentare de sezonul trecu iar acum joaca mai bine. Malcom e la primul sezon. Sa nu mai zic cate legende a scos Barca din academia sa de a lungul timpului. Incerci sa gasesti pana si cele mai mici greseli ale lor, dar nu iti prea iese la chestii de genul. Ai spus tu acolo ceva de niste meciuri in cate arbitrul ia avantajat pe ei, dar in rest, trebuie sa ii urmaresti ca poti spune chestii de genul! Nu ajuta daca cauzi pe google si Youtube chestii naspa despre ei
Urmaresc Barca si sunt la curent cu ce se intampla, de fiecare data vad erori pro barca facute de arbitrii, deci nu e vreo noutate.
Ati distrus mai multi fotbalisti decat ati scos in fotbalul mare, insa cum ziceam, ramane de vazut pe mai departe ce-o sa se intample in ucl.
De fiecare data? Wow! Gata! Se vede ce bine urmaresti! Macar zici asa ce erori vezi tu! Barcelona nu e o echipa avantajata! Zici tu inafata de meciul cu PSG ce meciuri au fost furate! Greseli omenesti sunt la fiecare meci! Se vede ce mult urmaresti din moment ce ai spus "de fiecate data"
Aici se cam incheie discutia! E de asteptat sa existe si oameni care cand aud ceva de Granzii fotbalului nu e bine! Pana si o mica atingere e furt la tine! Foarte des arbitrul ne dezavantajeaza pe noi, dar tu trebuia sa stii din moment ce spui ca urmaresti de mult!
Culmea e prima data cand aud ca Barca a distrus multi jucatori! Dami sinte exemple!
Dembele evolueaza bine! Malcom e la inceput iar Suarez e cel mai bun nr 9 din lume! Si asta este intr-o lume in care joaca Lewandoxi si Kane! Nu stiu, tu sigur nu confunzi lucrurile? Eu nu vorbesc de Barcelona echipa de fotbal din America de Sud!
Dar nah, si tu zici ca vai ce slaba e Tottenham, insa ei joaca in UCL, Arsenal in UEL. Sezonul trecut au fost peste voi in campionat! Ba chiar peste Liverpool si Chelsea.
Acum doua sezoane au fost pe 2 in campionat! Peste voi, peste Liverpool, Man City, Man Utd! Dar nah, probabil si acolo, te referi la o echipa de liga a 4-5 a! Tottenham evolueaza si in viitor o sa fie peste voi! Sa nu mai zic ca ei au avut si meciuri bune in UCL, exemplu au batuto si pe Real!
Barca l-a creat pe cel mai bun jucator din istorie adica pe Messi! Messi marcator bun, are cele mai multe ghete de aur, e la cateva zeci de goluri distanta de Ronaldo, iar Ronaldo e cu aproape 2 ani mai mare! E jucatorul cu cele mai multe goluri intr-un an (91, a marcat cat nu au marcat multe echipe mari din Anglia in acel an)
E cel mai bun pasator, batanduse cu De Bruyne!
Dribleaza de rupe! Nu prea vezi jucatori care sa dribleze 5 jucatori in 5 secunde si dupa sa dea gol!
E cel mai bun la lovituri libere! Incepe sa il egaleze pe Ronaldo (a dat si 7 sezonul trecut, record mondial)
Acum intelegi? Ca sa fi cel mai bun trebuie sa fi printre cei mai buni la toate capitolele! Ronaldo e bun doar la a marca goluri din careu, actorie si fite! El face o bicicleta doua, se intoarce si dupa paseaza la atlcineva! El nu dribleaza eficient! El dribleaza cu greu un jucator, dapai jumate de teren!
Messi o sa va inchida gura la toti dupa ce o sa dea un gol din foarfeca cred! Ca sa nu mai fie treaba cu Ronaldo! Desi a dat o semi foarfeca in sez 2015/2016!
L-au creat pe Iniesta, unul din cei mai buni mijlocasi din istoria fotbalului!
L-au creat pe Xavi, o legenda de mijlocas! Tu ai vazut ce duo faceau cei doi? (Andres si Iniesta)
I-au mai creat pe Montoya, Jordi Alba si lista continua
Apropo! Jucatorul cu cel mai bun Rating de la Real Madrid (nu in fifa, ci in realitate) din sez 2017/2018 este Casemiro, nu Ronaldo!?
Lista continua cu Isco, Benzema, Ramos, Marcelo, Varane! Ronaldo e mai jos?
Bla, bla...nu ajungem intr-un punct comun, avem viziuni distincte despre cei 2, fiecare cu parerea lui, vedem ce-o sa fie pe mai departe.
Uite! Cei de la France Football (oamenii care dau balonul de aur) au pe site-ul o sectiune unde poti vota pe cine vrei sa castige balonul de aur si conteaza mult la decernare cine are fele mai multe voturi de la fani! Cele mai multe voturi le avea Messi (parca 48%) si culmea ei au sters voturile! De ce? Pei ne putem da usor seama, Ronaldo nu era nici macar pe 3! Deci, coruptie, dupa zici ca Ronaldo e nr1 si ca Messi de ce nu a mai castigat balonul de aur! Fotbalul e murdar si nedrept
Baloanele astea de aur sunt produse pentru marketing, Ronaldo ramane probabil cel mai bun fotbalist din istorie,, urmat imediat de Messi.
Normal ca balonul se aur e o chestie de marketing cand dupa ce Messi are 48% din voturi si Ronaldo are doae 9%!
Insa cand am spus ca Ronaldo are doar un premiu de cel ma bun jucator din La Liga iar Messi le-a lua pe toate de cand e Ronaldo in La Liga ziceai ca Ronaldo are 5 baloane de aur. Mereu te contrazici singur! Cand spun ca Ronaldo a luat ultimele 3 baloane de aur pe faptul ca Real a furat de 3 ori UCL si ca Messi era de fapt nr1 la statistici tu nu credeai. Si apropo, cand Ronaldo dadea primul hattrick Messi avea 3 baloane de aur! Ronaldo fiind cu 2 ani mai mic ca Messi. Tipic! Si dupa zici de fanii Barca ca sunt nu stiu cum! Oamenii ca tine cum duc lumea in eroare! Totusi te-asi ruga sa te uiti pe Youtube si la meciurile in cate zici ca Barca a furat! Poate faci diferenta intre meci furat complet si meci in care arbitrul e prost si tine cu o echipa! Sa spui ca a furat complet inseamna sa nu joace nimic si sa marcheze doar cu ajutorul arbitrului! Nu sa joci bine, sa fi nr1 la posesie si sa conduci meciurile! Nu induce lumea in eroare aiurea! Ca cine te aude zice ca Barca la fiecare meci stie doar sa fure! Insa tu nu urmaresti meciurile lor! Asta e diferenta intre oamenii cate stiu cat de cat fotbal si cei care vorbesc in prostie! Si asta e diferenta intre cei care stiu cine e jucatorul cel mai bun de pe planeta si cei care au un idol pe care il cred cel mai bun in prostie oarba! O tot ti pe aia cu nr1! De ce e Ronaldo nr1? Ca simuleaza? Ca re vreo 30-40 de goluri mai multe ca Messi dar cu 100 de meciuri mai mult ca el? Aici o luam pe statistici individuale! La care Messi este superior la toate capitolele! Insa tu nu cauti sa te informezi si crezi ca sti tot! Toate legendele fotbalului stiu si au spus cine e nr1!
De ce e Ronaldo nr1? Ca marcheaza mult? Messi marcheaza mai mult ca el! Messi la 30 de ani a ajuns la 500 de goluri! Ronaldo la 30 avea doar 400 si ceva! Nu trebuie sa fi fan Barca ca sa stii/crezi ce am zis eu! Trebuie doar sa fi destept! Asta nu intelegi tu!
Voi chiar sunteti ca o secta, imprastiati mizerii si aveti pretentia sa va creada lumea, cine intra aici si citeste ca ai scris...chiar o sa puna botul, pleacati cu piticul vostru, Ronaldo e cel mai complet jucator, pune-l pe Leonel sa sara la cap, ca nu ajunge, despre asta e vorba.
Toti jucatorii mari au plecat de la Barca. Xaxi, Iniesta si toti cei care il serveau ideal pe Messi, nu mai e nimeni, in maxim 2 ani se duce si Barca.
Dovada e foarte clara, Messi ce face la nationala? nimic! Ronaldo ce face la nationala? e cel mai bun, fara el Portugalia nu castiga Euro, e un lider adevarat.
Nu incerca sa ma faci sa cred ca Messi e cel mai bun, e doar al 2-lea cel mai bun si atat/
Nici macar cand Real a ramas fara Ronaldo si se vede ca sunt vai de ei, pierd cu toti amaratii in La Liga nu reusiti sa profitati, cu Valverde nu pupati UCL,, e foarte evident, nu cred ca exista barcelonisti care sa spere in castigarea acelui trofeu.
Pacat ca nu suntem in UCL, un duel ARSENAL-barca as fi vrut...
1.Pai normal ca le consideri minciuni! Atat te duce capul! Sa aduci jigniri si atat!
2.Acum chiar dai dovada ca esti Prost! Cum sa fie Ronalo cel mai complet? Pai ce are in afara de sut si lovitura de cap? Nimic! Nu dribleaza, nu da pase calumea, nu creeaza faze, Nimic! Tu sti ce e ala jucator complet?
Pai cum ati castigat Euro? Doar cu meciuri in prelungiri! Nici macar nu a jucat in finala Euro! Degeaba ca vad ca nu intelegi! Nu sti sa aduci contra argumente! Eu zic ceva si tu bagi baliverne ca sa ascunzi ce zic! Ce naiba am zis gresit sus? Totul e adevarat! Dar tu esti prea frustrat si te minti singur!
Vad ca ce am scris sus am scris degeaba! Ti-am sah mat si tu fierbi! Cica imprastiem cu mizerii! Ce e mizerie de acolo ca totul e adevarat! Las-o asa ca tu oricum nu ai treaba cu fotbalul! In loc sa spui cuvinte gen secte si chestii de genul mai bine cauta putin sa te informezi de pe google! Nu am ce sa fac! Esti fan Arsenal! Voi in afara de a fi invidiosi pe alte echipe nu stiti! Pana acum am iesit din UCL doar pe cate un meci prost facut! Atat! Si apropo! Sper ca nu ai uitat ce bataie vam dat in 2016 si acasa si in deplasare! Dar golul lui Messi din acel tiki taka ti-a placut?
Si apropo! Poate nu sare Messi asa sus ca Ronaldo, dar uitate doar sa vezi cate goluri are Messi data cu capul si dupa comentezi
Eu ti-am vorbit normal si frumos,, vad ca tu incepi cu jignirile, asta e tipic barcelonistilor atunci cand le dai cu cotorul peste nas, isi varsa incompetenta pe interlocutor.
Sunteti periculosi rau de tot...o data scapati, imprastiati secta din care faceti parte, atat il ridicati in slavi pe Messi, dar voi nu vedeti realitatea, o viata de om nu-mi ajunge ca sa va educ!
Mi-a ajuns timpul pierdut,, toti sunteti o apa si-un pamant barcelonistilor.
Zimi si mie cum sa nu ma enervez cand tu ajungi de la fotbal la secte! Imediat imi vorbesti de iluminati! Sa nu mai zis ca esti paralel la fotbal! Si inca ceva, ca tot zici tu ca loialitatea lui Messi e 40 de milioane pe an! City ia oferit salariu triplu si el a refuzat! "Le dai cu cotorul peset nas"
Tu realizezi ca de pe 8 octombrie eu incerc sa iti explic niste lucruri insa tu schimbi mereu subiectul cand nu iti convine ceva? Nici eu nu sunt de acord cu jignirile! Dar pe bune! Scoti niste cuvinte cu care chiar dai dovada de prostie! Ii face pe fanii Barcei in toate felurile si dupa imi zici mie ca de ce te jignesc!
Revenind la secta, uita-te la tine doar cum incepi sa ma faci sa cred ca Messi e cel mai bun, doar stii ce opinie am eu, dar tot incerci sa indesi...nu suport asta la oameni, ma enerveaza la culme dar ma si amuza.
Nici intr-un caz nu scotea City 120 de milioane salariul pe an, sa fim seriosi...aia n-au fost in stare sa-l cumpere pe Ronaldo cand a dat semnalul si le-a luat-o Juve inainte/
Daca eu sunt parelel cu tot ceea ce inseamna fotbal, versiunea ta fiind cu mult sub ce sunt eu,, inseamna ca mai jos de tine n-am cum sa ajung. nu ma uit la fotbal din 2012 ca majoritatea barcelonistilor, sunt mult mai vechi in fenomen, am prins generatia old school din Premier League, pe atunci Barca era un fel Roma in anii aia.
Uite de aia zic că ești paralel! Mereu deviezi de la subiect! Ți-am zis destul de clar de ce e Messi nr1! Tu in schimb îmi spui că Ronaldo e fara sa îmi zici de ce e el asa de special! Nu incerc sa iti schimb părerea! Trebuie sa gândești cat de cat logic ca sa iti dai seama. Dar cu timpul, cine știe!
Nu e ca și cum nu mai fi făcut paralel fara sa îmi fi explicat ce e gresit in ce am zis eu mai sus! Asta mă enervează. Nu mă amuză pentru ce e trist
Uite de aia zic că ești paralel! Mereu deviezi de la subiect! Ți-am zis destul de clar de ce e Messi nr1! Tu in schimb îmi spui că Ronaldo e fara sa îmi zici de ce e el asa de special! Nu incerc sa iti schimb părerea! Trebuie sa gândești cat de cat logic ca sa iti dai seama. Dar cu timpul, cine știe!
Nu e ca și cum nu mai fi făcut paralel fara sa îmi fi explicat ce e gresit in ce am zis eu mai sus! Asta mă enervează. Nu mă amuză pentru ce e trist. Cum sa compari Barca cu Roma? Tu realizezi ca inainte de 2012 au existat acei ani in care Barca a dominat tot? Apropo de 2012, dacă ești așa vechi in ale fotbalului, stiai că din cauza greșelilor de arbitraj Barca e pierdut atunci campionatul? Pai nu! Ca Barca fura
Ca o mica paranteza, din 2009 pana in 2018 Ronaldo a inscris 450 de goluri, intreaga Juventus 454 iar Messi 472! Ii da peste nas oricarui jucator vrei tu
De ce e Ronaldo mai special? Simplu...e cel mai bun, are 5 UCL, are trofeu castigat cu nationala, pe cand Messi nu are, basca' a fost groparul lor la turneele finale,, Ronaldo va avea 6 baloane de aur,, il va depasi pe pitic, are mai multe goluri la nationala decat are Leonel pana acum, cu vreo 30 in fata, Messi are doar mai multe trofee cu echipa de club fata de Ronaldo, dar se va echilibra situatia.
Cine e golgheter in UCL? Ronaldo!
inca ceva...Ronaldo daca juca din 2004 in La Liga, fii sigur ca avea peste pitic cu 30 de goluri sau poate mai multe.
Si crezi ca daca ai un trofeu cu Nationala esti cel mai bun? Pai Iniesta e si campion mondial! De ce nu ar fi el nr1 dupa logica ta? Daca te-ai fi uitat la meciurile Argentinei ai fi stiut ca Messi a venit si ia scos din rahat si ia caloficat la Mondialu din 2018! Inca odata iti dai singur peste nas, iar cand am spus cuvantul prost, repede ai sarit pe mine!
Chiar tu ai zis ca balonul de aur e mai mult o chestie de marketing iar acum zici ca Ronaldo il va depasi pe Messi la baloane! Pe langa faptul ca Messi a fost mai bun la statistici, ti-am zis si ce trofee a luat anul asta, tu tot nu vrei sa intelegi! Daca Ronaldo ar fi jucat din 2004 in La Liga atunci nu s-ar fi schimbat nimic! Sa nu mai zic ca Ronaldo a jucat in Premier League si tot Messi are mai multe goluri impotriva echipelor mare din Anglia!
Si crezi ca daca castigi un trofeu cu nationala, un trofeu castigat doar prin meciuri in prelungiri esti cel mai bun! Ai mai sus in comentarii cateva din motivele pentru care Messi e nr1!
Vrei sa zici ca Messi nu face nimic la nationala? Daca Messi nu mai juca ei nu mai pupau o calificare la Mondialul din Russia!
Ronaldo a dus Portugalia pana in finala Euro, de acolo nu a mai jucat, echipa si-a facut treaba si a castigat trofeul!
Messi si-a dus echipa pana in finala Mondialului din Brazilia, unde a jucat, a avut ratari, Germania a fost mai buna, despre ce vorbim aici?
Si normal ca Ronaldo o sa ia balonul cand cei de la france football au anulat votutile fanilor! Lor nu le pasa cine e mai bun! Ei vor sa il ia Ronaldo, chiar daca fanii stiu ca acest pitic sau cum ii spui tu nu a avut rival in sezonul 2017/2018
Bwhahahaha...Ronaldo cand facea furori ( deja) in Anglia, Messi nu era vioara intai la Barca inca.
Atunci care e logica ta in care Leonel e nr 1?
Ce a castigat Messi in 2017-2018? La Liga si cupa,, in timp ce Ronaldo a dat luat ucl, a luat mondialul cluburilor, a luat supercupa Spaniei... piticul a marcat 1 gol la mondial,, Ronaldo a dat doar intr-un meci 3, piticul a iesit din sferturi, Ronaldo a marcat 3 goluri in sferturi cu Juve, observi diferenta?
Ronaldo a castigat supercupa Spaniei? Poate vrei sa zici supercupa Europei! Pe care nu a castigato pentru ca Atletico a facut pe ei! Supercupa la care tu te referi se pune pentru sezonul 2016/2017! Insa eu sunt paralel, tu ai dreptate! Mondialul cluburilor la fel!
Deci Ronaldo ramane doar cu UCL! Ce a facut Ronaldo asa de special la Mondial? Ca a marcat 4 goluri? Dupa logica ta Kane e peste Ronaldo pentru ca are 6 goluri! Nu a castigat nimic! Nu a fost nici cel mai bun jucator, nici cel mai bun marcator!
Iar inainte de mondial, 2 luni bune pe final de sezon si atat! Messi in schimb a fost as tot sezonul! Observi diferenta?
Tiam zis sus ce a facut Messi individual anul asta! Se vede clar dupa premiile de jucatorul lunii, cel mai bun marcator, cele mai multe pase de gol, cele mai multe sanse create. Observi diferenta? Insa tu nu bagi in seama ce spun eu. Ronaldo daca da 3 goluri cu cu o echipa mare gata e nr1 Messi e praf! Insa asta nu consta in 3-4 meciuri bune! Asta e diferenta intre cei doi! Iar cand se intalnesc, unul marcheaza iar celalalt se smiorcaie! Imi zici tu de Juve si echipe de genul, dar Messi e cel mai bun jucator din El Classico! O sa zici ca el a fost mereu in La Liga, dar si daca taiem golurile de dinainte sa vina Ronaldo la Real, tot Messi are mai multe! Observi diferenta? NU! De ce? Simplu! Pentru ca nu vrei! De aia te-am blocat de fiecare data! Ziceam chestii cu care iti dadeam sah mat iar tu nici nu pomeneai de ele in comentarii si treceai peste ele ca si cum nu as fi scris nimic! In schimb eu tot ce ai zis tu am luat pe rand si tiam demonstrat ca nu e adevarat! Iar unde ai treptate, nu ma ferest niciodata sa iti spun ca asa e!
Prietene, o dai rau de tot in balarii...Ronaldo deja se transferase la Juventus inainte ca Real sa piarda supercupa cu Atletico, vezi ca nu esti atent la perioade? Balonul de aur se va acorda pentru tot anul 2018...Ronaldo a luat UCL, trofeul suprem pe care se pune accent.
Tu n-ai vazut ca Modric ala se vrea balon de aur? e posibil sa-l ia pentru ca va primi multe voturi/
Invata sa intelegi ca fotbalul se joaca pe goluri, nu pe pase 'misto' sau pe driblinguri, Ronaldo pe unde s-a dus a dat o caruta de goluri,,, scoate-l pe Leonel din circuit sa vezi cum nu-l mai vezi.
Am si zis-o, Messi nu e praf, e un jucator fenomenal, doar ca e al 2-lea cel mai bun.
Pai si pasele unde duc? Nu tot la goluri? Decat sa marchezi 5 goluri intr-un meci si toate din care, ai primit mingea, ai sutat, mai bine marchezi 3, dribezi 5 jucatori plus portarul si dai gol, faci un joc de pase si dai gol, suti de la distanta si dai gol! Intelegi care e idea?
Cel mai frumos fotbal e cel cu driblinguri ai pase superbe! Tot prostul stie sa sute la poarta insa sa driblezi, mai putin. Chiar si asa, tot Messi marcheaza mai mult. Dar chiar daca ar fi sa o luam cu zici tu. La un moment dat tot o sa-ti dai seama ca Messi e mai bun cand Messi o sa il intreaca la goluri. Messi probabil o sa se retraga la diferenta de un an sau 2 fata de Ronaldo si o sa il intreaca la goluri. Ronaldo la varsta lui Messi nu avea atatea goluri ca Messi, deci e logic! Noi trebuie sa ne bucuram de fotbal si sa nu ii uram pe Messi si Ronaldo, dar trebuie sa intelegi ca nu doar golurile conteaza intr-un meci. Adica de ce nu ar fi Pele cel mai bun jucator din lume? Ca el are cele mai multe goluri pana acum!
O sa zici ca nu a castigat atatea trofee ca Ronaldo, insa Pele a castigat Campionatul Mondial iar Ronaldo nu! Cu toate astea tu spui ca fotbabul se joaca pe goluri si jucatorul cu cele mai multe ghete de aur e Messi! Itradevar, Ronaldo e marcatorul suprem in UCL, dar uitate la Messi care vine din urma, el fiind cu aproape doi ani mai mic ca Ronaldo. Conteaza si varsta, intr-un sezon poti da 50 de goluri si esti in fata rivalului.
Vedeti ca jucati fara Messi in classico, 2 echipe vai mama lor...
Pana una alta, Arsenal la 2 puncte de locul 1!
Uite Barcelona fara Messi a castigat impotriva lui Inter cu 2-0! Si au avut foarte multa posesie, parca 93 sau nu mai stiu sigur. In momentul asta ma uit la Chelsea vs Bate si e deja 2-0 in minutul 10! Nu e o echipa foarte mare Bate Borisov dar din ce vad Chelsea e in forma si probabil ca ai dreptate, finala UEFA Europa League se va juca intre Arsenal si Chelsea
De la Inter nu aveai pretentii c-o sa faca ceva pe Camp nou, echipa aia e prea slaba chiar si dupa transferurile facute.
Ce meci plictisitor o sa fie Barca-Real, cu 2 antrenori limitati,, nu merita sa te uiti, e si primul fara Messi si Ronaldo dupa atatia ani.
The Arsenal! a 12-a victorie consecutiva se apropie si suntem acolo in grafic.
Andrei16263829 întreabă: