Nu cred! daca borussia a reusit sa le de-a doua goluri in prima repriza si real n-a avut nicio reactie. e clar ca bayern castiga fara problema, chiar din prima repriza.
Lasa. calculeaza si tu de cate ori a castigat bayern si de cate ori borussia. in primul rand bayern nu a fortat, pentru ca stia ce meci urmeaza. daca juca bayern cu borrusia intr-o semi-finala, at statea altfel treaba.
Real sper ca se va califica, dar cred ca acasa la Bayern vor bate nemtii, sau egal.si un 2-1, 3-2 pentru bayern tot pe spaniolii ii ajuta de aceea spun asta...
Prima sansa o are real, plus ca real au viteza fulger,mie mi-a placut cum a jucat real, rapid, inteligent, reusita, dar pentru castigarea cupei merg pe atletico
Ti-am raspuns la intrebare si am avut dreptate in totalitate 5-0! ce mai vrei mai mult de atat! ca nu vrei tu sa accepti ca real e mai buna aia e altceva!
S-a calificat deja Real, degeaba sperante, 3-0 la pauza? dupa Ribery si Roben numa la picioare dadeau, Neur parca o dormit in poarta, putea sa fie si 6-0.
I-a lasat sa nu planga,, lasa ca plangi tu cand pierde real in ffinala ))
Eu sa plang? eu ti-am spus ca ai SPULBERA realul si asa a fost! in finala nu am nici cea mai mica emotie! iar le da realul 4 boabe
Du-te ma in mm ca au trisat, au platit albitru, pentru ce gatu ma-tii au pus 5 min de prelungiri ca n-au fost intreruperi jet sa moara ma/ta si acum poti sa da-i raport ca ma pis pe toti mortii tai ca nu=mi pasa, marsi mori.))
Ba zdreanta nespalata si jeg ambulant venit din tomberon du-te- n **** matii de jegos te *** in gura si tot neamul tau!