| tteo91 a întrebat:

Cine credeti ca se va califica Bayern sau Real madrid? ( eu votez cu Bayern ). Ori daca nu reuseste in cele 90 de minute, cred ca o sa fie un egal + alte prelungiri. voi ce ziceti?

23 răspunsuri:
| cristinamarin a răspuns:

Pai egal sau real

| kar1GaNNN a răspuns:

Bayern va castiga, o sa de-a gol in a doua repriza, pot pune pariu.

| neutrino a răspuns:

Eu sper sa se califice Real.

| florynmondialul a răspuns:

Real se califica sigur!

| tteo91 explică (pentru florynmondialul):

Nu cred! daca borussia a reusit sa le de-a doua goluri in prima repriza si real n-a avut nicio reactie. e clar ca bayern castiga fara problema, chiar din prima repriza.

| kar1GaNNN a răspuns (pentru neutrino):

Bayern va castiga meciul, dar asta ramane de vazut, eu imi sutin in continuare ideea.
Forta Bayern.
Noapte buna!

| neutrino a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Mersi, la fel!

| RaduGabriel123 a răspuns:

Se califica Bayern dupa primele 90 minute!

| florynmondialul a răspuns (pentru tteo91):

Si aceiasi borussia i-a dat 3-0 la bayern!

| Holiday a răspuns:

Bayern.

Lasa. calculeaza si tu de cate ori a castigat bayern si de cate ori borussia. in primul rand bayern nu a fortat, pentru ca stia ce meci urmeaza. daca juca bayern cu borrusia intr-o semi-finala, at statea altfel treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru florynmondialul):

Adica lasa ca te comvingi diseara.

| cristi966 a răspuns:

Real sper ca se va califica, dar cred ca acasa la Bayern vor bate nemtii, sau egal.si un 2-1, 3-2 pentru bayern tot pe spaniolii ii ajuta de aceea spun asta...

| RAY a răspuns:

Prima sansa o are real, plus ca real au viteza fulger,mie mi-a placut cum a jucat real, rapid, inteligent, reusita, dar pentru castigarea cupei merg pe atletico

| ovdiuc a răspuns:

Si eu tot cu bayern

| florynmondialul a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am convins rolling on the floor 5-0

Ti-am raspuns la intrebare si am avut dreptate in totalitate 5-0! ce mai vrei mai mult de atat! ca nu vrei tu sa accepti ca real e mai buna aia e altceva!

| TOOL a răspuns:

S-a calificat deja Real, degeaba sperante, 3-0 la pauza? dupa Ribery si Roben numa la picioare dadeau, Neur parca o dormit in poarta, putea sa fie si 6-0.

I-a lasat sa nu planga,, lasa ca plangi tu cand pierde real in ffinala rolling on the floor)rolling on the floor)

Eu sa plang? eu ti-am spus ca ai SPULBERA realul si asa a fost! in finala nu am nici cea mai mica emotie! iar le da realul 4 boabe rolling on the floor rolling on the floor

CAMPEONES CAMPEONES OE OE OE! 4-1m-am convins!

Du-te ma in mm ca au trisat, au platit albitru, pentru ce gatu ma-tii au pus 5 min de prelungiri ca n-au fost intreruperi jet sa moara ma/ta si acum poti sa da-i raport ca ma pis pe toti mortii tai ca nu=mi pasa, marsi mori.rolling on the floor))

Ba zdreanta nespalata si jeg ambulant venit din tomberon du-te- n **** matii de jegos te *** in gura si tot neamul tau!

Întrebări similare