Franta va castiga mondialul, Spania a fost jalnica la acest mondial, Portugalia la fel, Germania a fost penibila, iar Argentina a fost doar de umplutura, a fost doar o minune ca au iesit din grupe.
Fabulos argument, exista 2 tipuri de erori de arbtrijaje :
-Greselile omenesti facute fara intentie.
-Fazele de necontestat care merg intr-o singura directie ( Barca, Real)
Anglia e decenta si atat, au sanse totusi sa joace finala, ramane de vazut,, ciudat mondial mai avem.
La Mexic-Brazilia a fost cusut cu ata alba....Mexicanilor nu le dadea nimic bun cand erau faultati, cu toate ca le scotea galbenul la orice nimic.
Brazilienii au fost favorizati, e evident.Si Neymar, un mascarici...A tras de 2 minute si se tavalea ca naiba pe jos.La asa simulare ii putea da rosu direct.
Ca jucator nu e rau...Insa are un caracter mizerabil.A fost un meci castigat gratis, in care arbitrul avea grija ca Mexicanii sa n-ajunga la poarta adversarilor
Tare ma tem ca Franta nu va face fata.Eu ii vad foarte puternici, stabili, dar daca se nimereste o echipa de arbitraj ca asta...Adio.
Totusi, vorbim de Belgia care are atatia jucatori de creatie carora daca le lasi spatii, te ucid la drum lung.
Mi se pare mondialul asta asa o nefacuta, Rusia in sferturi, Germania acasa, Italia si Olanda necalificate, in schimb Elvetia si Suedia isi au un loc rezervat in sferturi, nu mai e ca inainte.
Iara va certati pe echipe dale la jalea de echipe din Spania,din Anglia,alea sunt ardei umpluti aia nu-s spanioli,aia nu-s englezi si asa mai departe,sunt o adunatura de jucatori bagati la ardei umpluti. Spania, Anglia, Germania si restul tarilor acum arata ce pot, ce jucatori au, mai lasati e chipele de cluburi, aici la mondial se vede care e bun si care nu.Brazila cred ca o sa castige.Franta pfff pai aia is fotbalisti, au castigat pana acu la plesneala
Cu siguranta, dar trebuie sa se tina de treaba si sa fie serios in continuare, il astept cu mare drag la Arsenal, a fost la un pas de echipa mea, daca Wenger nu era prea calic la pret, dar nici copilul ala n-a avut minte cand a ales PSG, lui nu ii trebuie o echipa in care sa fie a 5-a roata de la caruta,, ci sa fie numarul 1 in echipa, iar la Arsenal era fara dubii noul Henry!
N-are ce sa caute la Barcelona, nu intelegi ca Mbappe are nevoie de o echipa unde sa fie nr 1? acolo ar freca banca, Messi facand legea, mai ales ca la Barca nu a avut vreodata un antrenor cu coloana vertebrala, ci doar muieri.
Spun asta pentru ca Messi o sa fie surclasat de francez,, nu ar putea accepta asa ceva.
Locul lui Mbappe este la Arsenal!
Bwhahahaha, vorbesti prostii... Arsenal are rezerve de bani mai mari decat Barca, Real si Bayern la un loc. Cum dracu sa nu aiba bani, cand primeste milioane bune numai din drepturile tv? sa nu uitam de numarul mare al fanilor care umple stadioanele meci de meci, Arsenal e in top 6 al celor mai bogate cluburi din lume.
Mbappe nu a venit la Arsenal doar pentru ca Wenger s-a zgarcit la 20 de milioane de euro, la fel si cu Suarez in 2013, el trebuia sa vina pe Grove.
America nu e curioasa de jocul asta, de aia nici nu are echipa mare. Vorbesti asa sa nu adormi America oricum e peste RO la fotbal, asa cu fotbalistii astia amatori cei are si care joaca din placere numa.De ras te faci tu, vad habar nu ai sa discuti, sa respecti si parerea altora.Deci invata sa te porti dupa revina, asta daca stii sa porti o discutie civilizata.
Nu am spus ca castiga Uruguay, am spus ca ar fi de ras pentru Franta de ar castiga aia. Oricum Franta a jucat slab, sa vedem cu Belgia ce face, Belgia mi se pare ceva mai buni, mai activi, mai cu forta decat Franta.Mda asta e,se pare ca nu prea mai sunt in ziua de azi favorite, pana acum n-a fost nici o ech, ipa sa spui WOW, toate au jucat si bine dar si prost, se pare sau dus vremurile cand erau echipe adevarate si jucatori adevarati.Din ce au aratat pana acum, oricare din cele ramase ar putea castiga
Sincer, eu sper sa castige Croatia. Merita, chiar daca nu a jucat prea bine cu Danemarca. Totusi, cred ca o sa castige Brazilia. Sunt foarte organizati si au jucatori de valoare.
Croatia are un joc prea monoton, daca e sa intalneasca o echipa mai agresiva o face praf.Ai sa vezi, castiga Franta meciul.
BlueDark întreabă:
alexx102428 întreabă: