Juventus,asa e scris juve a mai castigat acum 17 ani atunci in sferturi nu a fost nici o echipa din Anglia si nici in acest anul nu a fost deci cred ca juve va castia, si PSG are echipa de ucl oricum
Barcelona sau Madrid consider ca sunt punctul forte. Mai e si M. United sau Dortmund. Oricum, cel mai sigur ca PSG o sa iasa din grupe in viitorul apropiat.
Sper din suflet sa castige Champions League echipa Borussia Dortmund.
Merita, sunt muncitori, modesti si au o echipa extraordinara.
Eu cred ca Real Madrid va castiga Champions League, PSG avea mari sanse daca nu cadea cu Barcelona.
PSG nu o să o ducă prea departe, aş spune că R. Madrid sau M. Utd. vor lua UCL.
Bayern Munchen cred.
PSG nu are nici o sansa...Nu joaca ca o echipa.Au jucatori buni dar mai au pana sa alcatuiasca o echipa.Doar cu individualitati nu faci nimic la nivelul asta.
Da si eu mi-as dori sa ia PSG, ar fi un pas inainte pentru fotbalul european, dar va fi greu; mai sunt si alte echipe care au sanse mari la trofeu!
Manchester United?! ...nu ai nici o tangenta cu fotbalul!
Lol, nu imi adusesem aminte ca a fost eliminata. As vote pentru Barcelona
Tu chiar crezi că Manchester nu vor ajunge departe anul ăsta? Tu nu ai tangenţă cu fotbalul, dacă te uiţi la meciuri şi joci fifa nu înseamnă că ştii fotbal amice.
Mai bine taci ca te faci de ras))).
United a fost eliminata din optimi de Real Madrid si chiar regret asta deoarece sunt fan Manchester United.
Macar fii corect si recunoaste-ti greseala, nu fi incapatanat cu cineva care chiar stie fotbal!
Nu știu de ce am impresia dar Bayern Munchen va fi câștigătoarea.
Văd finala Bayern -PSG.
daMon_9878 întreabă: