| TaviCompany a întrebat:

Cine imi face si mie un program ca sa imi cresc masa musculara! Am 14 ani 64 de kg 1.62 m. Vreau sa fac cel mai mult muschi pentru skanderberg si vreau sa ii fac acasa! Ps nu pot sa fac tractiunii crying, nu pot sa ma ridic! Cosmin86 sper ca uh sa raspunzi findca am vazut ca stii ce vorbesti! Multumesc anticipat FUNDA!

16 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns (pentru AntrenorFitness):

Te ajuta alea la skandenberg? te ajuta sa fii eliminat repede din concurslaughing

| Cosmin86 a răspuns:

Ce vrei tu nu prea se poate, du-te la sala, acasa n-ai ce-ti trebuie

| AntrenorFitness a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu, te ajuta ca sa cresti in greutate si masa musculara. Baza pentru ceea ce vrea el. Degeaba va face antrenament specific daca nu are ce sa antreneze,,, el nu poate face tractiuni...iti dai seama de forta lui.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AntrenorFitness):

Da, ai dreptate, dar la un moment dat trebuie sa treaca pe specifice si multe meciuri cu oameni mai tari ca el

| AntrenorFitness a răspuns (pentru Cosmin86):

Evident! Pun pariu ca singurele lui partide de pana acum au fost la scoala laughing
Are nevoie de antrenament pe forta exploziva (detenta), de rezistenta in regim de forta si multe altele... laughing
Pe scurt, de un antrenor!

| TaviCompany explică (pentru AntrenorFitness):

Da la scoala laughing)))...Dar fi atent chiar daca nu am forta sa fac flotari tractiuni! Dau cu pumnul tare va vine sa credeti ca bat aparoape toata scoala pe serios straight face

| Cosmin0768 a răspuns:

Pai sa faci cat mai multe flotari daca poti(30 pe zi)

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cosmin0768):

Altu complet pe langa laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru TaviCompany):

1. e complet IRELEVANT ca bati toata scoala, astea sunt laude de copii mici
2. la ce ii bati, la carti? laughing

du-te naibii la sala si fa forta, termina cu aberatii de copii mici

| TaviCompany explică (pentru Cosmin86):

Chiar nu ma int ce crezi tu! Eu doar ti.am zis si nu ma laud sau ce zici tu acolo! Aberatii de copii mici a? Vreau sa ma apuc de la anul de box si fac si sala dar vream doar putin sa ma indrept acasa doar atat!

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Tocmai i-ai spus unui copil de 14 ani sa se duca la sala. nu sunt de acord. la varsta aia nu stie corpul lui ce e ala testosteron...nu o sa creasca

| JohnnyBi a răspuns (pentru TaviCompany):

Bine, stii sa dai cu pumnul, esti un geniu, vrei o acadea pentru asta? orice tembel stie sa dea cu pumnul, mai greu este sa lovesti cu gura (si nu ma refer la injuraturi). si flotarile si tractiunile nu te ajuta la skandenberg.

| Nicky29 a răspuns:

Incepe cu flotari iti dau un exemplu cum am facut eu cand am fost incepator.Te trezesti dimineata la prima ora si faci cate florati poti eu am facut 7 in prima zi ca nu puteam mai multe. Apoi in fiecare dimineata din urmatoarele 30 de zile incerci sa faci cu 3 mai mult eu am ajuns la 73 de flotari intr-o singura serie. Tractiuni daca nu poti sa faci nici macar una poti sa incerci sa te antrenezi sa reusesti sa faci una.Roaga un prieten sa te ridice usor de picioare cand incerci tu sa te ridici in sus, sau punete la bara ca si cand ai fi terminat tractiunea de facut si lasa-te in jos cat poti de usor.Mai cauta pe net tutoriale de cum sa faci skanderberg si ce tehnici sa aplici, sau du-te la magazin cumpara 2 sticle de apa de 5 L si incepe sa le ridici.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Nicky29):

Cu prostia aia de antrenament devii mai bun la skandenberg?

apuca-te si tu de sah

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Tractiunile ajuta, maresc forta de tragere ( back-pressure ) care e foarte importanta in skandenberg ( unde daca nu bagi muschii spatelui in miscare, pierzi 60 % din forta )