| devil2279 a întrebat:

Cine invinge dintre talent si antrenament din greu?
Sper ca intelegeti la ce ma refer.

19 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Talentul happy parerea mea.

| Oanny a răspuns:

Dupa parerea mea, degeaba ai talent daca nu te si antrenezi.Eu cred ca antrenament din greu.

Răspuns utilizator avertizat
| Oanny a răspuns (pentru devil2279):

Dar emoticonu pus de tine nu arata astalaughing
Daca ar fi sa dau un exemplu...degeaba le ai cu matematica daca nu exersezi.Eu nu le am cu matematica, dar exersez(totusi nu ma omor cu exersatu) si tot nu o inteleglaughing

| Bondarel99 a răspuns:

Stii cum se spune...90% talent si 10% munca.Degeaba il ai daca nu stii sa ti-l pui in valoare.

| Caracteromule a răspuns:

Antrenamentul si munca din greu bineinteles, si ca sa-ti dau un exemplu:
Am un coleg care are un talent bestial la fotbal, si un coleg care isi dorea f mult sa fie la echipa scolii, erau preselectii si au depus amandoi probe, de 3 luni inainte de preselectii colegul ala "fara talent" exersa intruna, si ia ghici: au intrat amandoi tongue, eu zic ca munca egaleaza talentul, insa rareori o depaseste happy

| DakotaRoyse a răspuns:

Talentul şi înclinaţia. Dacă astea nu există, oricât de greu e antrenamentul, totul este degeaba.

| LittleMe a răspuns:

Eu zic ca talentul. Ca e din nastere.

| Hevnoraak a răspuns:

Talentul.Fără talent să te antrenezi este aproape inutil.Degeaba ne antrenăm zilnic la alergare, tot nu o să fim ca Usain Bolt. Talentul antrenat cum trebuie, e pus în evidență.

| PustiCool a răspuns:

Talentul care este din nastere, antrenamentul doar dezvolta ceva ce deja ai si inbunatateste PERFECTIONEAZA

| dracu14 a răspuns:

Nu exista talent, exista doar multa munca

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bondarel99):

E invers, 10 % talent si 90 % munca ( de fapt era 1 % si 99 % )

| Ola43 a răspuns:

Sti vorba aia ronaldo s-a antrenat din greu sa ajunga unde este, pe cand messi s-a nascut pentru fotbal happy talentu

| SerbanMarinEusebiu a răspuns:

Ma invingator e antrenamentu

| Bondarel99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da,scuze,la ora aia nu prea gandeam...laughing

| Oanny a răspuns (pentru devil2279):

Scuze ca raspund abia acum, dar tocmai am vazut ce ai scris.Sunt clasa a 11-a, iar eu am dat doar un exemplu cu matematica.