| Cristi_Cryss_1997 a întrebat:

Cine se pricepe la sala de forta sa rasp aici voiam sa stiu definirea muschilor la ce se refera si masa musculara se refera la forta sau la crestetrea muschilor? si voiam sa stiu cum sa fac exercitiile pentru masa si definirewinking funda la cel mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| Caddillac a răspuns:

Salut.
Definirea muschilor, inseamna sa definesti muschiul, adica sa-i dai o forma delimitata sa se vada diferenta fata de ceilalti muschi.
Masa musculara se refera la cresterea muschilor... Ca sa ai muschi mai "mari" ai nevoie de mai multa masa, aceasta se obtine mancand intru-n mod adecvat si facand exercitii speciale pentru masa.
Pentru toate astea ai nevoie sa mergi la sala, acolo unde ti se vada programul in baza de ce vrei tu sa faci: Masa sau definire.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Caddillac):

Definire = arderea grasimilor.

Nu-i dai alta forma la muschi, e IMPOSIBIL ANATOMIC sa schimbi forma muschilor ( decat prin OPERATIE ).

Pur si simplu arzi grasimea si muschiul se vede mai bine, atat.

| Caddillac a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, am gresit sa ma exprim...
Am vrut sa subliniez conceptul ca prin definire, muschiul se vede mai bine.

| Cristi_Cryss_1997 explică (pentru Cosmin86):

Si daca fac definire pentru abdomen imi arde grasimile de pe abdomen? happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cristi_Cryss_1997):

Nu poti sa faci definire pentru un singur muschi, definirea se face la toti muschii, prin alimentatie ( asta conteaza 90 % ) si prin exercitii cardio ( alergat, inot, etc. ).

Si super seriile la ce folosesc? big grin

Pompare si pierdere de timp. le adaugi in program dupa 4-5 ani de sala, asa pentru variatie, sa nu te plictisesti cu antrenamentele clasice.

Si sti niste proteine sau cv sa iau pentru masa musculara dar sa nu se puna si grasime doar masa musculara :) dar mai bine asta e fb-ul meu si vb aici :3 https://www.facebook.com/criss.cristi.2?ref=tn_tnmn

Nu ai messenger?

Numai am

Fa-ti.

pe facebook nu adaug decat oameni pe care ii cunosc personal, atat.

Bine lasa

Copil firav... o sa ramana copil firav, ii e prea greu sa faca un minim de efort big grin

la fel de usor o sa renunti la orice... iar eu nu vorbesc cu LOOSERII

12 răspunsuri: