| LupuDeu a întrebat:

Cine stie daca aparatul Vitalmaxx Fitmaxx 5, este cu adevarat bun? Mentionez ca am 1.72 si 95 de kg si vreau sa slabesc si m-am gandit ca acest aparat ar fi bun. Am vazut in reclama de la AloShop cum folosec cei de acolo si pare a fi bun.

Răspuns Câştigător
| miki1for1you a răspuns:

Buna. Eu iti zic acum din experienra mamei. Are 1.67 si avea 110 kg. Si-a luat si ea acest aparat si in 3 luni a dat jos 20 kg. Dar a mancat si sanatos. Fara mult dulce si multa prajeala. Deci in privinta recomandarii, eu sunt pro.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca toate produsele din reclame sunt si bune, insa eu am riscat cu un aparat de pe media shop si s-a dovedit a fi bun(la un AB3generator ma refer). Despre acel aparat, despre cate vorbesti tu, nu stiu nimic.

| LupuDeu explică:

Miki1for1you mersi de raspuns, sincer parca imi da incredere sa incerc si eu, la fel cum ai precizat si tu, si fara prajeli si multe dulciuri ( eu fiind un gurmand al dulciurilor)

| RAY a răspuns:

Eu personal nu recomand un aparat de slabit, foarte rapid va aparea plictiseala de el, sportul nu slabeste, deficitul caloric slabeste o dieta low fat, low carb, high proteine, de ce sa dai banii pe aparate cand poate fi mai ieftin? sprinturile fac ca grasimea abdominala sa se arda cel mai bine 4 minute pe zi de 4 ori pe saptamana, si mie imi plac dulciurile si stim amandoi ca ele ne ingrasa de fapt si ca degeaba bagam sport daca le mancam, nu da banii aiurea, nu incerca diete tampite vei slabi apoi ingrasa mult mai mult, 20 de kg a dat jos mama lui personal cred ca a fost apa, masa musculasa, grasime dar daca va manca iar normal se va ingrasa foarte rapid, nu te juca cu organismul tau, du-te la sala baga culurism si cardio intens nu ca fetitele de gradinita

| LupuDeu explică (pentru RAY):

Da ai dreptate ca dulciurile ingrasa, dar sincer sa iti zic eu as incerca sa mananc law fat si hing protein (am mai incercat si a mers) dar stand cu ai mei acasa nu reusesc sa mananc asa fiindca ei gatesc( inainte cand am mancat cum trbuia fugisem de acasa la un prieten cateva luni). Mersi mult de sfat big grin