Steaua,pentru că are cea mai puternică echipă şi deja a reuşit să se detaşeze de rivalele Astra şi Petrolul deşi are 2 restanţe.
Pana la jumatea returului de campionat se pot intampla multe, nu putem trage concluzii pripite acum.
Bine inteles ca multi zic ca steaua, dar daca steaua pierde 2-3jucatori (Tatarusanu, Bourceanu si Lato )si totul depinde si de celalalte echipe cu ce se intaresc in iarna, ca steaua nu au money pentru investiti. Ar fi o lupta in 3 Steaua, Asta, Petrolu dar sa vedem si CFR daca isi revine pana in iarna!
Steaua a luat 8 milioane de la Tottenham plus vreo 20 de la UEFA, daca nici ea n-are bani atunci cine?
Ma doare sa spun asta, dar Steluta va lua campionatul si anul asta.
Se pare ca nu prea ai urmarit stirile! Bani de la Uefa nu intra numai la ANU prin vara!
Steaua,are cea mai buna echipa din Romania si are si 3 puncte peste astra care este pe locul 2 si steaua are 2 restante
Tatarusanu? Am cazut de pe scaun de ras cand am vazut ce ai scris. E CEL MAI PROST PORTAR DIN ISTORIE! Steaua ar fi norocoasa sa scape de ala.
)Stiu...dar nu vezi care reclama ii fac ca cica este cel mai bun si dorit portar din Romania Eu zic ca Nitu sau cum il cheama ii mai bun ca Tatarusanu!