Bine gandit, si asta e o problema, mergem pe principul lui arhimede https://ro.wikipedia.org/wiki/For%C8%9B%C4%83_arhimedic%C4%83
Nu prea ma pricep la asta, vezi de https://www.tpu.ro/utilizator/jdik
Dupa 200 e greu sa cresti. Natural nici nu stiu daca e posibil.
O fi mare, dar kilogramele nu sunt direct proportionale cu forta. Nu mereu. Grasime!= forta. Te ajuta oarecum, deoarece ai rezerve de energie, dar nu extraordinar. Ma uit la strongmani profesionisti si nu au chiar asa de mult tesut adipos.
Stai sa inteleg ceva, deci daca ai masa musculara nu ai anduranta, rezistenta de ce? eu ridic greutati de 10 kg de multe ori, imi place, au fost facute studi ca ambele sunt bune si sa ridici greutati mici si mari in fine intrebarea mea e forta nu o poti mentine mult timp sau?
Stai sa inteleg ceva, deci daca ai masa musculara nu ai anduranta, rezistenta de ce? eu ridic greutati de 10 kg de multe ori, imi place, au fost facute studi ca ambele sunt bune si sa ridici greutati mici si mari in fine intrebarea mea e forta nu o poti mentine mult timp sau?
raspunde si tu
Te ajuta in sensul cã ai mai putinã razã de impins, el doar ea bara si o duce imediat pe piept daca se arcuieste. Alta e sa impingã unu de 80kg cu 200kg aia e cam imposibil de realizat, se i-a dupã procentajul din greutatea corporala
Forta are legatura cu obisnuirea sistemul nervos pentru o anumita miscare si greutatea corporala la impins.
Inclusiv cu greutati mici? atunci de ce HugeHulk nu are anduranta, rezistenta? un om care are forta va avea astea, va putea vasli cateva ore bune
Pentru ca nu o perfectioneaza, trebuie sa perfectionezi anduranta ca sa fii bun, si trebuie sa perfectionezi forta ca sa fii bun. Indiferent de greutate
Deci trebuie sa ridic de mai multe ori greutati sa fac cardio ca sa am rezistenta, am inteles, asta dupa ce slabesc
E bine, dar e de preferat (cel putin ca sportiv natural) sa cresti greutatile si sa faci 6-15 repetari pentru masa musculara. Din cand in cand poti face si cu greutati mai mici multe repetari, dar daca faci 30-50 reps pana la epuizare nu va fi la fel de eficient ca si cand ai fi facut mai putine cu greutati mai mari (tot pana nu mai poti).
Nu merg la competitie de rafting, e doar o data pentru o experienta noua. Ma indoiesc ca voi avea probleme din cauza asta.
Mai bine stai acasa eu in locul tau asa as face si asa mi-a si recomandat un amic ce face kayak. Bine, am si mai multe kile decat tine, dar nu cred ca schimba prea tare ceva.