Bine gandit, si asta e o problema, mergem pe principul lui arhimede https://ro.wikipedia.org/wiki/For%C8%9B%C4%83_arhimedic%C4%83
Mai bine stai acasa eu in locul tau asa as face si asa mi-a si recomandat un amic ce face kayak. Bine, am si mai multe kile decat tine, dar nu cred ca schimba prea tare ceva.
Nu merg la competitie de rafting, e doar o data pentru o experienta noua. Ma indoiesc ca voi avea probleme din cauza asta.
Dupa 200 e greu sa cresti. Natural nici nu stiu daca e posibil.
O fi mare, dar kilogramele nu sunt direct proportionale cu forta. Nu mereu. Grasime!= forta. Te ajuta oarecum, deoarece ai rezerve de energie, dar nu extraordinar. Ma uit la strongmani profesionisti si nu au chiar asa de mult tesut adipos.
Te ajuta in sensul cã ai mai putinã razã de impins, el doar ea bara si o duce imediat pe piept daca se arcuieste. Alta e sa impingã unu de 80kg cu 200kg aia e cam imposibil de realizat, se i-a dupã procentajul din greutatea corporala
Forta are legatura cu obisnuirea sistemul nervos pentru o anumita miscare si greutatea corporala la impins.