| Darkguy a întrebat:

Creati echipa de fotbal perfecta. Cel mai bun/interesant/ciudat/funny raspuns funda.

Răspuns Câştigător
| Theaxniz a răspuns:

A tuturor echipelor din lume:Casillias,Puyol,Sergio Ramos,Pique,Dani Alves,Ibrahimovic, Messi, Ronaldo, Ronney, Van Persie

12 răspunsuri:
| stoica1 a răspuns:

Casilla, Dani Alves, Sergio Ramos, Vidic, Pique, Cristiano Ronaldo, Khedira, Nasri, Messi, Van Persie, Ibrahimovic

| MrBlueEnergy a răspuns:

Barcelona + Cristiano Ronaldo + Kaka

| Darkguy explică (pentru Theaxniz):

Vezi ca in echipa ta ai 5 atacanti si nici un mijlocas.

| Theaxniz a răspuns:

Din Romanialaughing:Felgueiras,Goian,Rat,Rusescu, Bourceanu, Chiriches, Gardos, C.Munteanu,Danciulescu,V.Astafei,M.Pena! Nu am idei funny

| Theaxniz a răspuns (pentru Darkguy):

Stiulaughing

| Darkguy explică (pentru Theaxniz):

Pe care raspuns vrei funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buffon - Pique, David Luiz, Sergio Ramos - Messi, Modric, Montolivo, Mata - Falcao, Ibrahimovic, van Persie.

Iar echipa perfectă alcătuită doar din jucători ce activează în Liga 1:
Bornescu - Dumitraş, Chiricheş, Gardoş, Sălăgeanu - Chipciu, Bourceanu, Răduţ, Tănase - Rusescu, Ţucudean.

| pwp a răspuns:

Ronaldo,Messi,Kaka,Villa,Pique,Cassilas,Iniesta

| Sk1j4 a răspuns (pentru Theaxniz):

Vultur scuze ca iti spun da esti putin...retardat. Deci ai portar, ai 4 fundasi si 5 atacantilaughing

| Theaxniz a răspuns (pentru Sk1j4):

Alti nu au nici 11 jucatori aia nu-s retardati nu cred ca prin asta un om poate fi retardat scuza-ma cati spun nu stiu de ce te bagi

| Sk1j4 a răspuns (pentru Theaxniz):

Pai inseamna ca si aia sunt la fel.
Dark a cerut sa ziceti echipa de fotbal"perfecta".
Deci raspunsul tau nu are nici o legatura cu ce sa cerut.Asa ca si tu te-ai bagat la fel ca mine.Ai zis ceva ce nu are legatura cu ce sa cerut.winking Hai bafta

| FAST5 a răspuns:

Cassilas
Ramos
Puyol
Pique
Marcelo
Xavi
Iniesta
Xabi alonso
Ronaldo
Messi
Falcao