Sunt posibilitati dupa creatina sa mai scuipi si ceva sange sau sa scoti pe alta parte asa ceva.
Intr-adevar te ajuta sa te ingrasi dar unii se incapataneaza sa ia creatina dar asociaza cu un regim bun alimentar si sport.
La anii tai poti avea 2 probleme... o declansare a acneei, stoparea dezvoltarii corpului daca te apuci de sala grea.
PS: arati foarte bine la 1, 72 si 55kg
Creatina este un volumizator. te face sa pari mai mare si mai pompat datorita faptului ca obliga muschiul sa retina cu pana la 80% mai multa apa decat normal. in acelasi timp da si energie, putere de concentrare si o idee de forta crescuta. depinde de creatina, se ia inainte (obligatoriu), unele se iau si dupa. de ex Storm de la Universal se ia si inainte si dupa si in zilele de pauza dimineata si seara; dar N.O-Xplode de la BSN se ia doar inainte de sala (depinde de firma, tipul creatinei, dozajul recomandat). nu ajuta sa te ingrasi, dar de dezvoltat musculatura ajuta, dar cand te lasi slabesti partea din muschi ce e retentia de apa de la creatina (depinde de la firma la firma de la 10% pana la 80%). tu ai nevoie de un gainer (de ex serious mass de la ON sau gainfast), un complex de vitamine si minerale (daily formula sau vitamax sau orice alt complex). cand treci de 64 de kg te sfatuiesc sa iei creatina. si daca iei bea peste 3 litri de apa pe zi, altfel are efecte adverse pe care nu le vrei, te asigur
Fa inot si consuma mai multe proteine: carne, lactate, leguminoase (fasole, mazare). Lasa organismul sa se dezvolte normal, nu-l forta cu tratamente periculoase.
Vezi ce face creatina cu muschii, din ce zic altii, dar ce face cu alte organe, sa te gandesti si la asta.
Nu ai nevoie de creatina, ai nevoie de un gainer ( ceva cu 50 % proteine, 40 % carbohidrati si 10 % altele - creatina, vitamine, calciu, etc. ).
Creatina poti baga mai tarziu, intai mareste nr de mese pe zi, la 5-6 si ia un gainer.
Iti recomand creatina capsula se ia inainte de antrenament cu o ora si imediat dupa eu eram slabut am luat creatina 2 luni si muschi.imi sunt de 3 ori mai mari decat inainte si foarte tari + energie si forta faceam inainte cu 7kg iar dupa 2 luni fac cu 12.5 poti sa simti o durere usoara la ficat daca faci exercitii la abdomen intens
Nu asculta pe alti care isi dau cu parerea si nu stiu.cum arata sala de forta sau suplimentele
Https://www.youtube.com/watch?v=z66gE_NOj5I
Uite aici! O sa te ajuta foarte mult1