| SadBoyForever a întrebat:

Credeti ca diseara psg are sansa de a scoate macar o remiza cu barca? Ce parere aveti despre faptul ca psg care acum 3 sezoane termina pe locul 13 a ajuns dupa doar trei ani in sferturile ligii? Vor scoate cei de la Paris cel putin un egal sau ii bate barcelona tur retur?

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Faptul ca psg a fost eliminata in urma unor remize de barca m-a facut sa imi para rau sincer de parisieni, deoarece au avut ghinion sa pice in sferturi cu barcelona, deoarece meritau sa atinga cel putin faza semifinalelor

9 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Cred ca in tur vor scoate cel putin o remiza, dar Barcelona va transa calificarea in retur.Cat despre faptul ca acum 3 ani au terminat pe locul 13 nu este un lucru relevant pentru ca atunci nu avea jucatori de clasa in componenta lotului, cei mai buni jucatori fiind Hoarau, Erdinc sau Sessengon.

| Urpaniel a răspuns:

Căştigă Barca la diferenţă mică, 1-0 poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 3 ani era alt acţionariat la PSG(cred). Oricum, locul lui PSG n-a fost niciodată sub podium. Este una dintre cele mai importante echipe ale Franţei. Sper să-i bată pe cei de la Barcelona în meciul tur, un 1-0, iar pe Camp Nou... să câştige cei mai buni. Sunt fanul ambelor echipe şi este al naibii de greu să dau un pronostic final.

| SadBoyForever explică (pentru alexs99):

Ai avut dreptate s-a terminat egal, insa parizienii au egalat in prelungiri, insa eu cred ca in retur barca ii va bate la scor, pentru ca practic sunt foarte buni in comparatie cu francezii, nu le dau sanse celor de la psg deoarece daca o echipa cu nume precum milan care a batut barcelona cu 2-0 si apoi a pierdut cu 0-4, in nici-un caz psg-ul nu v-a avea sansa victoriei pe Camp nou, cel putin 3-0 pentru barcelona in retur.

| Ibrahimovic a răspuns:

Nu aveam nici o indoiala la inceputul meciului ca PSG nu va face un meci bun, iar rezultatul este pe masura!

| SadBoyForever explică (pentru Ibrahimovic):

Intr-adevar nici eu nu sunt surprins de acest egal insa chiar si asa mi-e greu sa cred ca in retur barcelonezii nu vor invinge, gandeste-te ca in faza precedenta a competitiei milanul a castigat cu 2-0 dar a pierdut la scor in retur, deci nu cred ca parizienii au vreo sansa la barcelona acasa tu ce crezi :l?

| Ibrahimovic a răspuns (pentru SadBoyForever):

PSG-ul are echipa buna, sunt jucatori tineri, de viteza, si care pot rezista Barcelonei.
Prima sansa o are Barcelona, clar, dar nu m-ar surprinde sa castige PSG!

| AdrianaBacescu a răspuns:

Intreaba asta e de anul trecut, cand era Tito Vilanova la Barcelona

| SadBoyForever explică (pentru AdrianaBacescu):

Faptul ca tu ai descoperit-o acum nu este vina mea, oricum nu ai inteles ce am vrut sa spun.