Destul de puține, mai ales în comparație cu câte am luat la alte ediții.
Având în vedere că a luat mai multe decât a luat ultima oară, eu zic că e o evoluție.
Poziția 23 din 84 în clasamentul medaliilor pe țări mi se pare mai mult decât onorabilă, mai ales având în vedere "susținerea" pe care o are sportul de performanță în România.
Iar cei care se plâng de numărul "prea mic" de medalii obținute de România sunt oricând bineveniți dacă vor să contribuie și ei cu câteva medalii.
Este extrem de ușor să chibițezi de pe canapea fără să știi ce înseamnă să muncești ca un nebun ani de zile ca să-ți îmbunătățești performanța cu o sutime de secundă, cu 1 cm, etc.
Nu se investește in sport.
Deci au fost medalii peste numarul la care te-ai fi așteptat normal.
Avem sportivi buni, foarte buni.
Da, ne-a dezamagit Catalin Chirila, trebuia sa ia si el o medalie. Stim ca el e foarte bun, dar probabil a avut o zi proasta.
A luat de ce bani o avut de ce atelti ai. Plus de asta sau milogit, au sarit ca ulii aia sa ia medalie la gimnastica, a sarit si NADIA o bahadirca,, date dreacu de baba, s-a bagat ca musca in rahat, s-a facut de tot risul, olimpiada asta a fost un esec total.
Stai, acu americanii vor inapoi medalia luata pe nedrept de arbitrii, care probabil au fost presati de Nadia peste prajit, mare rahat imprastiat.
Toata Ro vai uite ce jegosi is americanii vor sa ne ia medalia iar cand de fapt romanii is jegosi, arata a cita oara cit de jegosi pot fi.
Recunosc, si eu am fost jegos am tinut partea romanilor, fara sa am cunostinta ce anume se intampla, majoritatea romanilor nici acum nu stiu exact ce s-a intamplat si ce se intampla, tot cred in continuare ca medalia aia de bronz le apartine, cand de fapt adevarul este altul, ca am luat acea medalie datorta arbitrilor, care dupa parerea mea is un fel de desene animate spui ca ia arbitrat careva din curtea scolii
RO a luat putine medalii comparativ cu ce stiu romani, cand luau medalii la fel pe necinstite de fapt toate tarile comuniste sau foste asa luau medalii pe necistite, mergeau acolo cu profesionisti care se bateau cu amatori
Acum cand regula nu mai este, si participa oricine, sau cam dus medaliile luate de fostele tari comuniste de care pe vremuri nu mai avea nimeni loc la medalii
Pune tu cuvintele aici, că le așezăm și citim noi corect după
anonim_4396 întreabă:
Alexluchi20 întreabă:
Misshaa întreabă: